MENÜ

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! 30 milyon TL...

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ı çalıştıran Okan Buruk ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda 49 yaşındaki teknik adamın geleceği hakkında kritik karara varıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! 30 milyon TL...

Sezon başında Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Okan Buruk, yaklaşık 6 aylık bir süreçte önceki sezonun izlerini tamamen sildi. Takvim'de yer alan habere göre şampiyonluk yarışında zirvede yer alan Cimbom'da yönetimin, 49 yaşındaki teknik adamla uzun vadeli bir planlama düşündüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BURUK, RAKİBİ EZBERLEDİ

Son lig maçında Adana Demir-spor'u yenen Galatasaray, Kayseri-spor-Alanyaspor- Karagümrük üçlüsü ile yeni bir galibiyet serisi yakalamaya motive oldu. Kayserispor'u geçen hafta kupada Fenerbahçe'ye elendikleri mücadelede analiz ekibine takip ettiren Okan Buruk, rakiplerinin zayıf yönlerini oyuncularına tek tek anlattı.

12. ADAM ZANIOLO!

Süper Lig'de 3 haftadır gol atamayan Mauro İcardi suskunluğuna Başakşehir ile oynanan kupa maçında son vermişti. 10 gol-7 asistle Aslan'ın en skorer ismi olan Arjantinli forvete Kayserispor maçında Rashica- Mertens-Kerem üçlüsü destek verecek. Zaniolo ise yedek kulübesine çekilecek. İtalyan yıldız oyunun gidişatına göre ikinci yarıda şans bulacak.

Haberin Devamı

BURUK, EFSANELERİN PEŞİNDE

ASLAN bu sezon evinde gösterdiği performansla öne çıkıyor. Sahasında son 9 lig maçında puan kaybetmeyen G.Saray'ın hocası Okan Buruk da bugün efsaneler arasına katılmak için kulübede olacak. G.Saray'da daha önce Gündüz Kılıç (12), Fatih Terim (11), Coşkun Özarı (10) ligde tek sezonda iç sahada 10 ve daha fazla seri yakalayabildi.
Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Çağdaş Atan'a rakip olduğu iki lig maçını da kaybetti.

ABDÜLKERİM'DE SORUN KALMADI!

Sarı-Kırmızılılar'da sakatlığını atlatan defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı’nın bu akşam forma giymesi bekleniyor. Aslan'ın hocası Okan Buruk, iki gün önce yaptığı açıklamada, tecrübeli oyuncunun bireysel çalışmalara katıldığını ve zorlu mücadeleye yetişme ihtimalinin olduğunu söylemişti. Daha sonra takımla çalışmalara da katılan tecrübeli savunmacının, defans göbeğinde Nelsson'la birlikte görev alma ihtimali çok yüksek görünüyor.

1+3 YILLIK KONTRAT PLANI

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları öncelikle, 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Okan Buruk'un 1 yıllık opsiyonunu devreye sokacak. Ayrıca Özbek yönetimi, görev sürevlerini de düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak.

Haberin Devamı

Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.

30 MİLYON TL'YE ULAŞACAK

Bu sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL gelir elde edecek. Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde kademeli olarak artacak olan Buruk'un geliri 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.

Okan Buruk ile birlikte bu sezon büyük maç kaybetmeyen Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürüyor. Camia, Medipol Başakşehir ile Süper Lig, Akhisar Belediye ile de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Okan Buruk ve ekibine büyük bir güven duyuyor.

Sarı kırmızılılar Okan Buruk yönetiminde sezon sonu mutlak şampiyonluk hedefliyor. Teknik adam yeni sezonda Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla büyük alkış aldı. Bu anlamda Okan Buruk'un geleceği büyük merak konusu haline geldi. Okan Buruk ile ilgili gelişmeler ise merakla takip ediliyor. Son olarak Okan Buruk'tan gelen haberler ise taraftarları bir hayli sevindirdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ