MENÜ

Galatasaray'dan muhteşem rekor! 44 yıl sonra bir ilk

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Zaha'nın golleriyle galibiyete uzanan Sarı-kırmızılı takım ligde 44 yıl sonra bir ilki başardı.

Galatasaray'dan muhteşem rekor! 44 yıl sonra bir ilk

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 11. hafta maçında Kasımpaşa'yı Zaha'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

ZAHA MAÇA DAMGA VURDU!

Attığı iki golle Galatasaray'ı galibiyete taşıyan Wilfried Zaha, maa damga vuran isim oldu. 33. dakikada sert bir şutla topu ağlara gönderen Fildişi Sahilli futbolcu, Ağustos 2022'deki Brentford maçından bu yana ilk kez bir lig maçında ceza sahası dışından ağları havalandırdı. Zaha ikinci golünü ise 51. dakikada kaydetti.

Kasımpaşa maçında altı çalım atan Wilfried Zaha, bu sezon bir Süper Lig maçında en yüksek sayıya ulaşan
Galatasaray oyuncusu oldu. Zaha ayrıca maçın ilk yarısında en çok ikili mücadele kazanan isim oldu.

İCARDİ'YE HÜCUM

GS Store mağazalarında bin 600 TL'ye satılan yeni sezon parçalı forma tükenirken, yönetim çareyi oyunculara özel tişörtleri piyasaya sunmakta bulmuştu. Futbolcuların isim ve numaralarının yazılı olduğu, 800 TL'ye satılan düz kırmızı renk tişörtlerde 9-İcardi ürünü kalmadı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan muhteşem rekor 44 yıl sonra bir ilk

NELSSON DÖNDÜ

Yerini Sanchez'e kaptıran ve haftalardır yedek kalan Victor Nelsson dün formasına kavuştu. Sol bekte Abdülkerim'i tercih eden Okan Buruk, savunma göbeğinde Nelsson'u 11'e koydu. Danimarkalı stoper, dün Sanchez'le tandemi oluşturdu. Taraftarlar da yedek kaldığı dönemde küsen oyuncuyu tribüne çağırarak moral verdi.

Galatasaraydan muhteşem rekor 44 yıl sonra bir ilk

44 YIL SONRA BİR İLK

Öte yandan Galatasaray, 1978/79'dan (Trabzonspor; 16 maç) bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk 11 maçında ilk yarı golü yemeyen ilk takım oldu. Süper Lig'de çıktığı 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Galatasaray, büyük bir başarı yakaladı. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig tarihinde 11. hafta itibarıyla en yüksek puana(31 puan) ulaştığı sezonu yaşıyor.

Galatasaraydan muhteşem rekor 44 yıl sonra bir ilk

YORUM YAZ