MENÜ

Galatasaray'dan milli futbolcuya transfer kancası! Gelişmeyi İngilizler duyurdu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transferde gaza bastı. Son olarak Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, şimdi de milli futbolcu için harekete geçtiği öğrenildi. Bu gelişmeyi İngiliz muhabir duyurdu...

Galatasaray'dan milli futbolcuya transfer kancası! Gelişmeyi İngilizler duyurdu

Yaz transfer sezonunda birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Tottenham'dan Ndombele ve Sanchez'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, rotayı yine İngiltere'ye çevirdi. CimBom, İngiliz temsilcisinde forma giyen milli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG REKORU KIRILDI

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Tete, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren sarı-kırmızılıların, Transfermarkt’a göre 251.9 milyon euro (yaklaşık 7 milyar 200 milyon lira) ile Süper Lig tarihinin gelmiş geçmiş en değerli takımı oldu.

Galatasaraydan milli futbolcuya transfer kancası Gelişmeyi İngilizler duyurdu

ARDA GÜLER'E TRANSFER TEKLİFİ!

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Galatasaray'da yaz transfer sonunda ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Berkan Kutlu ise Genoa'ya gitmişti.

Haberin Devamı

EMİN BAYRAM DA YOLCU

Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncusu Emin Bayram Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'ya kiralandı. Belçika'ya giden 20 yaşındaki stoper sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık kiralık olarak resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Galatasaraydan milli futbolcuya transfer kancası Gelişmeyi İngilizler duyurdu

MİLLİ FUTBOLCUYU DUYURDULAR

Galatasaray, transfer çalışmalarında frene basmıyor. Sarı-kırmızılılar, İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'ya talip çıktığı öğrenildi. Kulüp muhabiri Adrian Goldberg ve yorumcu Lepkowski, tecrübeli futbolcu hakkında şu sözleri kullandı:

"Okay tam bir hayal kırıklığı oldu ancak Süper Lig devi Galatasaray onunla ilgileniyor."

SEZON PERFORMANSI

Okay Yokuşlu, geride kalan sezonda toplam 41 resmi maçta forma giydi. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. 29 yaşındaki futbolcu, milli takım ile 39 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan milli futbolcuya transfer kancası Gelişmeyi İngilizler duyurdu

DAHA ÖNCE TRABZON'DA OYNADI

Futbol kariyerine Karşıyaka altyapısında başlayan Okay Yokuşlu, daha sonra Altay, Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, West Brom, Getafe ve Celta Vigo formaları giydi.

Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

TRANSFERDE SON DAKİKA!

Galatasaraydan milli futbolcuya transfer kancası Gelişmeyi İngilizler duyurdu

YORUM YAZ