Galatasaray'dan maçın hakemine fotoğraflı tepki! 'Barış’ın bileği bu hale geldi'

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Müsabakanın 24. dakikasında sarı-kırmızılı ekip, Barış Alper'in yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi fakat hakem oyunu devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı sona ermesiyle birlikte sarı-kırmızılı ekipten hakeme fotoğraflı tepki geldi.

Galatasaray'dan maçın hakemine fotoğraflı tepki! 'Barış’ın bileği bu hale geldi'

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın 24. dakikasında Barış Alper rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve sarı kırmızılı takı penaltı bekledi. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, bir müddet pozisyonu izledi ve oyunu devam ettirdi. Sarı-kırmızılı ekip devre arasında sosyal medyadan Barış Alper'in bileğini paylaşarak hakeme tepki gösterdi.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ ICARDI AÇTI

29. dakikada Galatasaray'ın sol kanattan geliştirdiği atakta Derrick Köhn'ün ortası ilk anda savunmadan dönerken sonrasında Köhn, gelişine bir kez daha topu içeri çevirdi ve kale alanı üzerinde kafayla dokunan Mauro Icardi, takımını deplasmanda öne geçirdi.

Son düdükle gelen şampiyonluk coşkusu! Galatasaray 24. şampiyonluğu böyle kutladı

PENALTI BEKLENTİSİ

24. dakikada ceza sahası içinde yerde kalan Barış Alper Yılmaz penaltı bekledi. Hakem Numanoğlu oyunu devam ettirdi. Teknik direktör Okan Buruk pozisyonda penaltı itirazında bulundu.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM

Galatasaray bu pozisyon için paylaşım yaptı. Sarı kırmızılı takım Barış Alper'in penaltı beklediği pozisyon için "Hakemin ve VAR'ın penaltı vermediği pozisyonda Barış'ın bileği bu hale geldi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ