MENÜ

Galatasaray'dan, Londra'da yıldız avı! Düğmeye basıldı...

Sarı-Kırmızılılar transfer operasyonunda gaza bastı, rotayı yeniden Londra'ya kırdı. Galatasaray yönetimi daha önce Sacha Boey, Victor Nelsson ve Nicolo Zaniolo'nun satışlarını görüşmek için Ada'ya gitmişti. Bu kez ise Aslan, yıldız avı için İngiltere yolcusu...

Galatasaray'dan, Londra'da yıldız avı! Düğmeye basıldı...

Aslan'da Londra çıkarması başlıyor... Daha önce Erden Timur çıktığı Avrupa seferinde İngiltere'de günlerce kalmıştı. Buradaki detay özellikle bu sezon gösterdikleri performanslarla dikkat çeken Sacha Boey ile Victor Nelsson'a olan ilgiydi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan, Londrada yıldız avı Düğmeye basıldı...

Boey'a en ciddi talip...

Timur aslında oyuncu almak için gitti imajıyla bir yandan kendi yıldızları için pazarlıklar yaptı. Nicolo Zaniolo'nun da adı İngilizler'le anılırken görüşmelerden henüz bir sonuç çıkmadı. Ancak 3 isimden Ada'ya en yakın isim olarak Boey gözüküyor. Arsenal, Fransız sağ beke en ciddi ilgiyi gösteren kulüp.

Bu kez hedef başka

Görüşmeler ve temaslar devam ederken Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez Londra çıkarmasında yıldız avına çıkacak. Cim Bom, Chelsea forması giyen iki genç yıldız için İngiltere'ye gidiyor.

Galatasaraydan, Londrada yıldız avı Düğmeye basıldı...

Transferden çok umutlular

Maviler'in 20 yaşındaki forveti David Datro Fofana ile ilgilenen Galatasaray, asıl bombayı ise Christian Pulisic'le patlatmayı planlıyor. 24 yaşındaki ABD'li futbolcuyla ara transfer döneminden beri görüşen Sarı-Kırmızılılar, bu transferden çok umutlu. Londra'da Chelsea yetkilileriyle bu hafta yapılacak görüşmeden olumlu sonuç alınması durumunda, oyuncu cephesinde herhangi bir sorun yaşanmayacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan, Londrada yıldız avı Düğmeye basıldı...

Müthiş hücum hattı

Mutsuz olduğu Chelsea'den ayrılmak isteyen Pulisic'in çok sayıda talibi bulunuyor. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, daha önceden görüşülen ve belirli bir aşama kaydedilen genç süperstarın Cim Bom'a çok sıcak baktığını dile getiriyor. Aslan'ın hedefi, yeni sezonda Mertens'in yerine 10 numarada Pulisic'i kullanmak. İşler kulübün planladığı gibi giderse Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi elemelerine Icardi, Zaniolo, Pulisic, Kerem'li hücum hattıyla başlayabilir.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan, Londrada yıldız avı Düğmeye basıldı...

YORUM YAZ