MENÜ

Galatasaray'dan ilk tepki: Ali Koç'ta Fenerbahçe - Kasımpaşa görüntüleri varsa bizimle paylaşırsa seviniriz'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, dün akşam sosyal medyada ortaya çıkan Antalyaspor maçının ardından yapılan hakem toplantısında MHK eğitimcisi Hugh Dallas, VAR'dan sorumlu MHK üyesi Cem Satman, maçın hakemi Abdülkadir Bitigen ve maçın video yardımcı hakemi (VAR) Özgür Yankaya arasında geçen konuşmalarla ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, dün akşam sosyal medyada ortaya çıkan Antalyaspor maçı sonrası hakem toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

HAKEM TOPLANTISI SIZDIRILDI

Süper Lig hakemleriyle MHK Danışmanı Hugh Dallas ve VAR'dan sorumlu Cem Satman'ın katıldığı toplantı ortalığı karıştırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 13 Mart'ta düzenlediği basın toplantısında, hakemlerin 1 Mart'ta bir toplantı yaptığını, Galatasaray lehine verdikleri penaltının yanlış olduğunu itiraf ettiği ve bu görüntülerin, TFF'nin elinde olduğunu söylemişti. Dün de bu görüntüler, bir sosyal medya hesabı tarafından sızdırıldı…

TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil, MHK Danışmanı Hugh Dallas, VAR'dan sorumlu Cem Satman ve Süper Lig hakemlerinin gerçekleştirdiği toplantıda 26 Şubat'ta oynanan Galatasaray-Antalyaspor müsabakası yer aldı. TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil, MHK Danışmanı Hugh Dallas, VAR'dan sorumlu Cem Satman ve Süper Lig hakemlerinin gerçekleştirdiği toplantıda 26 Şubat'ta oynanan Galatasaray-Antalyaspor müsabakası yer aldı.

Haberin Devamı

"HALA PENALTI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR MUSUN?"

Hugh Dallas'ın, iki hakeme de yanlış karar verdiklerini söyleyerek bunun sebeplerini sorduğu görüldü. "Hâlâ penaltı olduğunu düşünüyor musun" sorusu yöneltilen Bitigen, "Basit bir temas, penaltı olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Galatasaraydan ilk tepki: Ali Koçta Fenerbahçe - Kasımpaşa görüntüleri varsa bizimle paylaşırsa seviniriz

"HATA YAPTIM"

Yankaya'ya ise "Niye bu kadar basit bir temas için hakemi çağırıp onu baskı altında bıraktın" sorusu soruldu. Yankaya da "Hata yaptım. Hakem orada görmediğini söyleyince inceledim ve itiraz eden oyuncular vardı orada, beklentiye baktım. Neden yaptığımı hâlâ sorguluyorum. Bazen hata yapabiliyoruz" dedi. Videonun sonunda Dallas'ın, "Ufak bir temas dahi olsa basit penaltı vermiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Galatasaraydan ilk tepki: Ali Koçta Fenerbahçe - Kasımpaşa görüntüleri varsa bizimle paylaşırsa seviniriz

Yelkencioğlu'nun açıklamaları şöyle,

Öncelikle bu konuyla ilgili kulübümüz daha detaylı bir açıklama yapacaktır. Amerika merkezli isimsiz bir hesaptan, konuşmaların önü ve arkası kesilerek bazı görüntülerin yayınlanması çok manidar.

MHK'nın Galatasaray - Antalyaspor maçı toplantısı gündeme bomba gibi düştü!

Bu görüntüler o merciye nasıl ulaştı, nasıl kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart’ta Ali Koç’un bahsettiği görüntüler kendisine nasıl ulaştı? Fenerbahçe’nin, TFF’de nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklımızdaki soru işaretleri.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ilk tepki: Ali Koçta Fenerbahçe - Kasımpaşa görüntüleri varsa bizimle paylaşırsa seviniriz

Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas’ın yorumları, Ali Koç’ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz. Çünkü bizim maçla ilgili kısmı cımbızla çıkarıyorlar ama kendi maçlarında çok şaibeli pozisyonlar var onlarla ilgili konuşmalar maalesef meydana çıkmıyor. Bunlarla ilgili merakımız var. En kısa sürede ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.

YORUM YAZ