MENÜ

Galatasaray'dan Icardi açıklaması! Real Madrid ve transfer...

Galatasaray yönetim kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Eray Yazgan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yazgan Icardi'nin transferine dair çıkan iddialara açıklık getirdi.

Galatasaray'dan Icardi açıklaması! Real Madrid ve transfer...

Galatasaray yönetim kurulu üyesi ve Genel Sekreteri Eray Yazgan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına konuk oldu. Yazgan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE 4 GOL!

''Montella ile başarılı olmak dileğiyle''

Milli takımın başarısı hakkında konuşan Yazgan, ''Milli Takımımızın lider olarak Avrupa Şampiyonasına gitmesi bizi gururlandırdı. 4. torbada iyi takımlar var. Kura şansımız olması dileğiyle... Geçmişte Fatih hocamızın, Şenol hocamızın zamanında yaşadığımız başarılı günleri Montella hocamız zamanında da yaşamak istiyoruz.'' dedi.

''Süper Kupa finali Türkiye'de istedik''

Süper Kupa'yı Türkiye'de oynanmasını istediklerini söyleyen Yazgan, ''Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finali hakkında konuşan Yazgan, ''Galatasaray, Suudi Arabistan yerine Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasını talep etti. Biz ve Fenerbahçe divan kurulunda kararlar aldık. Cumhuriyet'in 100. yılında bu seneye özel Türkiye sınırları içinde oynanması istedik. Mümkünse ise Atatürk Olimpiyat Stadyum'unda oynanmasını istedik. Bunun kararını alan bir otorite var. Kararlarına saygı duymak zorundayız. Dün çok net bir şekilde açıkladılar. Karar değişikliği olmayacağı bildirdiler. Otoriteye karşı gelmek gibi lüksümüz yok. Kendi kararları olduğunu da söylemeleri doğru bir yaklaşım oldu.'' dedi.

Haberin Devamı

''Alanya'da kazanmak istiyoruz''

Alanyaspor karşılaşması hakkında konuşan Yazgan, ''Geçen seneden bu yana iyi taraftara sahip sayıda oynuyoruz. Taraftarın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Beklenti karşılandığı zaman ise taraftarlar oyunculara ilgi gösteriyor. Keyifli bir maç olacak. Sonunda kazanan tarafın Galatasaray olması dileğiyle. Sonrasında da maç tempomuz olacak. Temmuz ayından bu yana yorucu olarak fikstür oluyor.'' dedi.

''Sonuçta her maçı kazanmak istiyoruz''

Hatayspor mağlubiyeti hakkında konuşan Yazgan, ''Sonuçta her maçı kazanamayız. Hatayspor dirençli bir takım. Depremden çıkıp başka şehirde oynuyorlar. Ligdeki durumları da malum. Zaman zaman böyle maçlar da konsatre eksikliği olur. Mayıs ayı geldiğinde kupayı kaldırırız.'' dedi.

''Icardi, Galatasaray için sembol oldu''

Icardi'nin Real Madrid'in transfer edeceği haberleri hakkında konuşan Yazgan, ''O haberin nerede çıktığı belli değil. Herkes farklı yeri kaynak gösteriyor. Icardi'nin geldiğinden bu yana verdiği performansın yanı sıra saha dışında da nasıl sembol olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim için çok kıymetli bir oyuncu. Bizim Youtube Katıl'a Icardi'nin antrenman içeriğini paylaştık. Montaj yoktur. Doğal görüntüler. Orada olan ortamı göstermiş olduk. Icardi'nin Galatasaray'ın oyuncusu olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Süper Lig'in bu tip modellere ihtiyacı var.'' dedi.

Haberin Devamı

''Şampiyonlar Ligi'ne devam edeceğiz''

Machester United maçı hakkında konuşan Yazgan, ''Yapacaklarımızın teminatı gibi söz vardır. Onların sahasında nasıl bir futbol ortaya koyduk malum. 15 sene önce insanlar garipserdi ama artık farklı noktaya geldik. Oradan 3 puan alıp daha sonra Kopenhag'tan puan alıp Şampiyonlar Ligi'ne devam edeceğiz. Müthiş bir ortam yaratıp Manchester United'ı eli boş göndereceğiz'' dedi.

Puma sponsoru hakkında konuşan Yazgan, ''5 sene boyunca Puma ile devam edeceğiz. Sözleşme bitince Nike ile ayrıldık. Bir sorun olmadı. Güzel projeler olacak. Elde ettiğimiz başarılardan sonra ürün konusunda çok fazla gereksinimiz oluyor. Bunlara yanıt almak gerekiyor. Yeni sponsorumuz bu konuda bize çok daha daha fazla çeşit sunacak. Bu nedenle çok iyi bir anlaşma yaptığımızı düşünüyorum'' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Icardi açıklaması Real Madrid ve transfer...

YORUM YAZ