MENÜ

Galatasaray'dan forvete yerli transfer! Erden Timur harekete geçti

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlamak için gün sayan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Ankaragücü maçını kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek olan sarı kırmızılılar, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor. Başkanvekili Erden Timur, transfer için büyük bir çalışma içerisine girerken, transfer gündemine alınan isim herkesi şaşırttı. İşte Cimbom'un transfer etmek istediği yerli forvet...

Galatasaray'dan forvete yerli transfer! Erden Timur harekete geçti

Ankaragücü'nü yenmesi halinde şampiyonluk kupasını müzesine götürecek olan Galatasaray'da, bu maçın hazırlıkları sürerken bir yandan da gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor. Başkanvekili Erden Timur, transfer için büyük bir çalışma içerisine girerken, transferde sürpriz bir isim ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ICARDI'DE ANLAŞMA TAMAM

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. Aslan Arjantinli ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak, yıldız futbolcu bonuslarla birlikte 5 milyon euronun üzerine bir yıllık ücret alacak. Aslan, İcardi için görkemli bir sözleşme töreni de düzenleyecek.

DI MARIA İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemini en çok meşgul eden isimlerin başında gelen Angel Di Maria'nın Juventus macerası sona eriyor. Galatasaray, boşa düşecek olan Arjantinli yıldızı gündemine aldı. Angel Di Maria'ya, Suudi Arabistan ekiplerinde de ilgi var. Ancak deneyimli yıldız kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

ASLAN'DAN BEKLENMEDİK HAMLE

Haberin Devamı

Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens, Nicolo Zaniolo gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Aslan'dan flaş bir hamle geldi. TFF; 8+3 kuralının yeni sezonda da devam edeceğini açıkladı, Galatasaray transferde yerli takviyesine öncelik verdi.

Galatasaraydan forvete yerli transfer Erden Timur harekete geçti

YENİ HEDEF CAN UZUN

Avrupa'daki genç gurbetçileri mercek altına alan sarı-kırmızılı kulüp, Nürnberg'den Can Uzun'u gözüne kestirdi. Galatasaray sezon sonunda 2005 doğumlu forvet için girişimde bulunmaya hazırlanıyor. 17 yaşında olmasına rağmen Nürnberg U19 Takımı'nda boy gösteren Can Uzun, bu sezona 21 gol-6 asistlik performans sığdırdı. Türkiye U18 Milli Takımı'na da çağrılan Can'ın, kulübü Nürnberg'le 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaraydan forvete yerli transfer Erden Timur harekete geçti

KABADAYI SIRADA!

Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan gurbetçi oyuncuyla Galatasaray dışında birçok takım ilgileniyor. Ayrıca sarı- kırmızılılar, Almanya'da temaslarını sıklaştırdı. Bayern Münih ikinci takımında oynayan sol açık Yusuf Kabadayı da listede.

Galatasaraydan forvete yerli transfer Erden Timur harekete geçti

YORUM YAZ