MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme! 'Seninle 1 dakika'

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe’ye 50. saniyede gol atan ve ezeli rakibinin sahadan çekilmesiyle kupayı almaya hak kazanan Galatasaray, “Seninle bir dakika” yazılı tişörtleri satışa çıkardı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme! 'Seninle 1 dakika'

Dünyada yankı uyandıran Süper Kupa maçının ardından iki kulübün birbirine karşı ince mesajları hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa’daki finale U19 takımıyla gelen Fenerbahçe’ye henüz 50. saniyede Icardi’nin vuruşuyla gol atan Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa’yı müzesine götürmeye hak kazandı. Fenerbahçe oyunun durduğu ilk anda sahayı terk etme planları yaparken, Galatasaray’ın önceden çalışılmış bir organizasyonla golü bulması, en az Sarı-Lacivertliler’in protestosu kadar gündem yaratmış durumda.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fenerbahçeye olay gönderme Seninle 1 dakika

‘Bir ömürlük hatıra’

Sarı-Kırmızılılar bu tarihi olayı fırsata çevirmeye kararlı. GSStore, dün itibarıyla çok konuşulacak bir tişört piyasaya çıkardı. Kırmızı ve siyah fonlu iki ayrı model şeklinde bastırılan tişörtlerde, Süper Kupa maçına gönderme yapılarak, “Seninle bir dakika” ve “Bir ömürlük hatıra” ifadelerine yer verildi. 1975 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden ve Semiha Yankı tarafından icra edilen “Seninle bir dakika” şarkısının tema olarak kullanıldığı bu tişörtler, çocuklara 549 TL, yetişkinlere ise 599 TL’ye satılıyor.

Galatasaraydan Fenerbahçeye olay gönderme Seninle 1 dakika

YORUM YAZ