MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım! Transfer görüşmeleri başladı

Trendyol Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, 78 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Bu seneyi şampiyon tamamlayarak önümüzdeki sezon Devler Ligi'ne gitmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı. Cimbom daha önce Fenerbahçe'nin de istediği o yıldız futbolcu için kolları sıvadı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım!  Transfer görüşmeleri başladı

Trendyol Süper Lig'de sezona Okan Buruk ile başlayan son şampiyon Galatasaray, bu yıl da ligi zirvede bitirmek istiyor. Son olarak evinde ligin zorlu takımlarından Çaykur Rizespor'u konuk eden Cimbom, rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla geçti. Bu skorla beraber puanını 78'e yükselten sarı-kırmızılılar, 2. sıradaki Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider olarak yer alıyor. Okan Buruk ve öğrencileri 30. hafta maçında Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak ve zirve yarışını sürdürmek için 3 puan için mücadele edecek.

Haberin Devamı

TEK YOL SÜPER LİG

Sezona ayrıca Şampiyonlar Ligi macerası ile başlayan Galatasaray, bulunduğu zorlu A grubunu 3. sırada bitirdi. Ardından UEFA Avrupa Ligi'ne gerileyen sarı-kırmızılılar, play-off turunda Sparta Prag ile eşleşmişti. Çekya temsilcisine iki maç sonunda toplamda 6-4'lük skorla mağlup olan Galatasaray'ın uzun süren Avrupa macerası sona erdi. Aslan, bu sezon müzesine götürmek istediği kupalardan birisi olan Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti. Okan Buruk önderliğindeki Cimbom, evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'e sürpriz bir skorla 2-0 mağlup oldu.

Galatasaraydan Fenerbahçeye dev çalım  Transfer görüşmeleri başladı

ÇALIMLAR ERKEN BAŞLADI

Bu sezon tek kulvarda mücadele eden Galatasaray, önümüzdeki yaz transfer dönemi için hazırlıklara şimdiden başlamış durumda. Takvim'in haberine göre Cimbom, Fenerbahçe'nin bu sezon öncesi renklerine bağlamak istediği Stephan El Shaarawy için devreye girdi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fenerbahçeye dev çalım  Transfer görüşmeleri başladı

Fenerbahçe sezon başında Roma forması giyen yıldız ismin transferi için görüşmeleri belirli bir yere kadar gelmişti. Ancak beklenen şartlar gerçekleşmediği için transferden vazgeçilmişti. Sarı-lacivertlilerin bu sezon sonunda tekrardan devreye girmeyi planladığı İtalyan futbolcu için Galatasaray'ın da harekete geçtiği öne sürüldü. Cimbom'un 31 yaşındaki deneyimli sol kanat için Roma'ya resmi teklif yapma kararı aldığı öne sürüldü.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

El Shaarawy'nin ise yaz transfer döneminde Çizme ekibinden ayrılmayı planladığı ve Türkiye gelme seçeneğine sıcak baktığı iddia edildi. Öte yandan Galatasaraylı kurmayların, başarılı oyuncu için 3-4 milyon Euro civarında bir bonservis teklifi yapmayı planladığı aktarıldı. Roma'nın ise tecrübeli futbolcuyu göndermeye sıcak baktığı ifade edildi. Transfere dair somut gelişmelerin 2-3 hafta içinde yaşanacağı ve El Shaarawy'nin durumuyla ilgili net kararın verileceği kaydedildi.

Galatasaraydan Fenerbahçeye dev çalım  Transfer görüşmeleri başladı

YORUM YAZ