MENÜ

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun maliyetini açıkladı!

Yaz transferinde gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılılar, devre arasında da sessiz sedasız bir süperstarı kadrouna kattı. Cim Bom, Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu transfer etti ve İtalyan futbolcunun lisansını çıkardı. Galatasaray, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem nedeniyle 23 yaşındaki futbolcunun transfer tanıtımını yapmadı. Geç saatte de Aslan, yıldız futbolcunun maliyetini açıkladı.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun maliyetini açıkladı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Roma'nın yıldızı Nicolo Zaniolo'yı kadrosuna kattı. İtalyan oyuncunun lisansı çıkartılıp, TFF'ye bildirildi.Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Roma'nın yıldızı Nicolo Zaniolo'yı kadrosuna kattı. İtalyan oyuncunun lisansı çıkartılıp, TFF'ye bildirildi.

Haberin Devamı


Ülkemiz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremlerle sarsılırken spor dünyası da bir araya geldi. Deprem bölgelerine yardım sürerken, Galatasaray da sessiz sedasız bir yıldızın transferini bitirdi.

3 bölgeye transfer

Galatasaray Yönetimi, üç mevki üzerinde yoğunlaşmıştı. Sarı-Kırmızılılar, ara transfer döneminin başından beri kadrosuna; sağ bek, sağ kanat ve forvet transferleri yapmayı hedefliyordu. 

Galatasaray, Nicolo Zaniolonun maliyetini açıkladı



Kaan Ayhan çok yönlü...

Cim Bom, hedefleri doğrultusunda ilk etapta Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı. İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'nun formasını giyen milli futbolcu, satın alma opsiyonu ile kiraladı. 28 yaşındaki savunmacı hem savunmanın merkezinde hem de sağ bekte oynayabilmesi nedeniyle tercih sebebi oldu. Sarı-Kırmızılılar, bu bölge için daha önce Uğur Çiftçi ve Güray Vural ile görüşmüş fakat transferi sonuçlandıramamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Nicolo Zaniolonun maliyetini açıkladı



Forvete 2 aday

Forvet takviyesi yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, bu bölge için de iki isim ile temas kurdu. Chelsea'dan David Datro Fofana ve Crystal Palace'tan Jean-Philippe Mateta için görüşmeler yapıldı. Fakat bir türlü transferlerde sonuca varılamadı.


Zaniolo sıcak baktı

Son olarak da sağ kanat için de Galatasaray, iki yıldızı listesine ekledi. Chelsea'dan Christian Pulusic ve Roma'dan Nicolo Zaniolo için yoğun bir çaba verildi. Pulusic olmayınca rota Zaniolo'ya döndü. İtalyan ekibi Roma'da kalmak istemeyen 23 yaşındaki yıldız da Cim Bom'a sıcak baktı.

Galatasaray, Nicolo Zaniolonun maliyetini açıkladı



Mesajı vermişti

Zaniolo, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Trabzonspor maçı esnasında, Galatasaray'ın Mertens ile bulduğu golün ardından kulüp paylaşımını beğendi. Bu gelişme de Sarı-Kırmızılı futbolseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Lisansı çıktı

Deprem nedeniyle kendisi için bir karşılama yapılmamasını isteyerek, hassasiyetini gösteren İtalyan yıldız ile 2026-2027 sezonun sonuna kadar sözleşme imzalandı. Galatasaray tarafından da konuyla ilgili bir paylaşım yapılmazken, oyuncunun lisansı çıkartıldı.

Galatasaray, Nicolo Zaniolonun maliyetini açıkladı



Maliyeti KAP'a bildirildi

Sarı Kırmızılılar, 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı 23 yaşındaki İtalyan yıldız Zaniolo'nun transfer detaylarını KAP'a bildirdi . Cim Bom, yıldız kanat oyuncusunun transferi için Roma'ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon Euro ödeyecek. Zaniolo'nun başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20'si de Roma Kulübü'ne ait olacak.

Haberin Devamı

2 milyon 750 bin Euro maaş alacak

Bu sezon Roma ile çıktığı 17 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki oyuncu, 2022-2023 sezonu için Sarı Kırmızılı ekipten net 900 bin Euro kazanacak. Yıldız solak, diğer sezonlar için ise net 2 milyon 750 bin Euro maaş alacak.

Hazırlık maçının geliri depremzedelere bağışlanacak

Galatasaray, ayrıca Zaniolo transferinde Roma hazırlık maçı yapılacağı ve bu maçın tüm gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

 

YORUM YAZ