MENÜ

Galatasaray'dan dev imza töreni!

Galatasaray yeni transferleri için dev imza törenini pazar günü saat 19.05'te Rams Park'ta yapacak. Saha ortasına dev bir platform kurulacak ve görkemli bir imza töreni yapılacak.

Galatasaray'dan dev imza töreni!

Galatasaray, taraftarı ile buluşuyor. Sarı-Kırmızılı takım, Zalgiris Vilnius karşılaşması öncesinde, 30 Temmuz Pazar günü imza şov ve antrenmanı taraftara açık olarak saat 19.05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ ta gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLAMA YAPTI!

2023-2024 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri Antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler. Batı Tribünü kapalı olacağı için, Batı tribününden kombinesi olan taraftarlarımız Doğu/Kuzey ve Güney tribünlerine giriş yapabilirler.

Biletler, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü, saat 11.00'de www.passo.com.tr ve passo uygulamasından (passolig kart sahiplerine) ücretsiz olarak satışa sunulacaktır. Ayrıca, Taraftarlarımız 30 Temmuz Saat: 10.00'dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden de ücretsiz bilet satın alabileceklerdir.

Antrenmana katılım göstermek isteyen Loca sahiplerimizin maçtan önce vipbox@galatasaray.org adresine mail atmalarını rica ederiz.

YORUM YAZ