MENÜ

Galatasaray'dan depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu

Galatasaray, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesi Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizde hissedilen 7.7’lik depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Galatasaray'dan depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu

Galatasaray, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yaptı. İdman öncesi teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli, Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizde hissedilen 7.7’lik depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundular.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR VE KEREM BİZZAT GİTTİ

Birçok kulüpten yardım açıklamaları gelirken, Galatasaray da bölgeye yardım gönderen ekipler arasında yer aldı. Sarı-Kırmızıılar'da Başkanvekili Erden Timur ile takım kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu da Hatay'a giderek yardım malzemelerinin dağıtımında çalıştı.

Aslan da bu anları 'Biz beraberiz' hashtagi ile paylaşırken, 'Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve futbol takımımızın kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, Hatay'daki yardım malzemelerinin dağıtım çalışmalarında yer aldı" notunu düştü.

 

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ciddi hasarlara sebep olan depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor. Bu çalışmalara Sarı Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk da de katıldı. Buruk, Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine gelerek çalışmalara destek verdi.

Haberin Devamı

 

 

YORUM YAZ