MENÜ

Galatasaray'dan deprem bölgesinde tam destek! Dursun Özbek konuştu...

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek ve yöneticiler, Kahramanmaraş’ta 3 bin kişilik Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfı AFAD Yaşam Alanı’ndaki konteyner kentte vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Başkan, “Her fırsatta bölgeye desteğimiz devam edecek” dedi.

Galatasaray'dan deprem bölgesinde tam destek! Dursun Özbek konuştu...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün Nef Vakfı ile Kahramanmaraş’ta inşa ettiği ve Ramazan ayı boyunca iftar verilen konteyner kenti, bağışçılarla birlikte ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla iftar programına katıldı. Sarı-Kırmızılılar iftar organizasyonunu, “Bu Destek Hiç Bitmeyecek” sloganıyla kurulan yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfı AFAD Yaşam Alanı’ndaki konteyner kentte düzenledi.

Haberin Devamı

Vatandaşlarla bir arada

İftar organizasyonu için Kahramanmaraş’a giden Başkan Özbek, 2. Başkan Metin Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk olarak Kahramanmaraş çarşıda esnaf ziyareti yaptı. Özbek ve beraberindeki heyet, ardından iftar organizasyonu için Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfı AFAD Yaşam Alanı’na gitti. Başkan, iftar öncesinde depremzede vatandaşların evlerini de ziyaret etti.

Galatasaraydan deprem bölgesinde tam destek Dursun Özbek konuştu...


Özbek: Onlara sarılıyorum

Burada GSTV’ye açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, “Kahramanmaraş’ta izlerimiz var. Deprem sonrası burada faaliyetimiz oldu. Konteyner kent yaptık şimdi kalıcı konut yapıyoruz. Kahramanmaraş insanı başka. Çok büyük ilgi gösteriyorlar, burada bir sevgi seli var. Dolayısıyla ben de onların elini sıkıyorum, onlara sarılıyorum. Onların da bu acıyı unutmaları için mümkün olan her türlü desteği vereceğiz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın” dedi.

Haberin Devamı

Öztürk: Sıra konutlarda

2. Başkan Metin Öztürk ise “Deprem dönemi herkesin hassasiyeti daha yüksek oluyor. Daha sonra doğal olarak insanların kendi yoğunlukları gündeme geliyor. Başkanımızın liderliğinde ‘Birlikte 1905, bu destek hiç bitmeyecek’ diyerek buraya kadar getirdik Nef Vakfı ile beraber. Galatasaray’ın eli hep burada. Galatasaray sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda üyeleri, sporcuları, taraftarları ile beraber Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu da gösterdi. Ramazan kutsal bir aydır. Buradaki dostlarımızla beraber iftar yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda kalıcı konutlar da faaliyete geçer” diye konuştu.

Yelkencioğlu: Unutmayacağız

Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu da, “1 seneden fazla oldu. Her zaman ikinci bölgemiz burası. Fırsat buldukça geliyoruz. Ramazan ayında da buradayız. Bu yarayı hiç unutmayacağız” diye konuştu. Ziyaretlerin ardından Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri depremzede vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Organizasyon toplu fotoğraf çekiminin ardından sona ererken Dursun Özbek ve yöneticiler, Galatasaray Spor Kulübü & Nef Vakfı AFAD Yaşam Alanı’ndan tezahüratlarla uğurlandı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan deprem bölgesinde tam destek Dursun Özbek konuştu...

YORUM YAZ