MENÜ

Galatasaray'dan çılgın hücum hattı! Okan Buruk'un planı dahi hazır

Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur, Galatasaray camiasına bayram hediyesi vermek için kolları sıvadı. Timur, bir büyük yıldızı daha kadroya katmak için harekete geçerken hücum hattında yaratılması planlanan zenginliğe ilişkin teknik direktör Okan Buruk da planını hazırlamış durumda.

Galatasaray'dan çılgın hücum hattı! Okan Buruk'un planı dahi hazır

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlamayı hedefleyen Galatasaray, yeni sezonda çok daha iddialı bir kadro için düğmeye basmış durumda. Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, dünyaca ünlü yıldızın transferini bitirmek için yeniden harekete geçti.

Haberin Devamı

RASHICA GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Son dönemde grafiğini yukarı taşıyan isimlerin başında gelen Milot Rashica, kendini yeniden ispatladığı için çok mutlu. En son Almanya'da 2 maç üst üste gol attığını hatırlatan Kosovalı hücumcu, "Almanya'da iyi bir dönem geçirmiştim. Burada adım adım kendimi geliştiriyorum. Fırsatları daha fazla bulmaya ve daha çok gole çevirmeye başladık. Antrenmanlara da aynı şekilde devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

Başkan Dursun Özbek, Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için görüşmelerin sürdüğünü dile getirmişti.

KARAGÜMRÜK MAÇI AÇIKLAMASI

DEMBELE ADIM ADIM GALATASARAY'A

Galatasaray'a iki gün içerisinde Fransa'dan ikinci müjdeli haber geldi. Mauro Icardi'nin bonservisi konusunda PSG ile anlaştığı öne sürülen Sarı-Kırmızılılar'ın bu kez de Lyon forması giyen Moussa Dembele'nin transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

Sezon sonunda kontratı bitecek olan ve istediği süreyi alamadığı gerekçesiyle kesin olarak ayrılık kararı veren 26 yaşındaki santrforun menajeriyle bir görüşme daha yapıldı. Yaz döneminde İstanbul'da gerçekleşen toplantı sonrası, Dembele'nin Cim Bom'a bir kez daha yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Tarafların önümüzdeki günlerde kontratın detaylarını masaya yatıracağı belirlendi.

BAŞKANDAN CAMİAYA ÇAĞRI

SIRA 3. FORVETTE

Sarı-Kırmızılı yönetimin hedefi, yeni sezona Icardi-Dembele forvet hattıyla başlamak. Üçüncü santrforun kim olacağı konusuna da teknik direktör Okan Buruk karar verecek.

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

Gelecek yıl 38 yaşında sahaya çıkacak olan Bafetimbi Gomis'le ise sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. Fransız santrforun transferiyle Arap kulüpleri yakından ilgileniyor. Futbolu bırakması halinde ise Galatasaraylı yöneticiler Gomis'e kulüpte idari görev vermeyi planlıyor.

DURUMU MERAK EDİLİYORDU...

BİR BÜYÜK YILDIZ DAHA: ROBERTO FIRMINO

Galatasaray, bir büyük yıldızı daha kadrosuna katmak üzere tekrar harekete geçiyor. Erden Timur, Galatasaray camiasına bayram hediyesi vermek üzere kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, Liverpool'dan ayrılacak olan Roberto Firmino ile bir kez daha görüşecek. Transfer gerçekleşirse; yeni sezonda önde Icardi'nin, forvet arkasında Firmino'nun oynatılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır


Galatasaray'da ikinci Roberto Firmino operasyonu başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer operasyonlarını yürüten Erden Timur, Liverpool'dan sezon sonunda ayrılacak olan Brezilyalı forveti Türkiye'ye getirmek üzere kolları sıvadı. İngiliz devi, Firmino'nun lig bitiminde kulübe veda edeceğini açıkladıktan sonra taraflar arasında bir görüşme gerçekleşmişti. Sambacı, Galatasaray'da oynama fikrine çok sıcak bakıyor. Ancak 31 yaşındaki hücumcunun menajeri, diğer Avrupa devlerinden gelen teklifleri de değerlendiriyor. Transferdeki en güçlü adaylardan biri Atletico Madrid. Barcelona'nın da Brezilyalı yıldızla ilgilendiği belirtiliyor.

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

İmza parasıyla ikna

Erden Timur, daha önce Galatasaray'a yeşil ışık yakan Roberto Firmino ile tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde taraftarların Firmino ile ilgili isteğine gülümseyerek karşılık veren Timur, Galatasaray camiasına en güzel bayram hediyesini vermeyi hedefliyor. Oyuncunun bonservis bedelinin olmaması da Sarı-Kırmızılılar'ın iştahını kabartmış durumda. Timur, bonservis için ayrılan bütçeyi imza parasına ekleyerek Firmino'yu ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

Buruk'un planı hazır

Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk arasında yapılan transfer zirvesinde de Firmino isminin gündeme geldiği öğrenildi. Başarılı teknik adam, transfer operasyonunun planlandığı gibi gerçekleşmesi halinde; Icardi'yi ileri uçta, Firmino'yu ise tıpkı Mertens'i kullandığı gibi forvet arkasında oynatmayı düşünüyor. Böylece santrfor pozisyonunda Icardi - Dembele, 10 numarada ise Firmino - Mertens rekabeti yaşanacak.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan çılgın hücum hattı Okan Burukun planı dahi hazır

YORUM YAZ