MENÜ

Galatasaray'dan Christian Eriksen bombası! Anlaşma sağlandı, sıra imzada...

Sol bek dışında bir de fırsat transferi kovalayan Galatasaray’ın, daha önce de gündeme gelen Christian Eriksen’le anlaştığı öne sürüldü. İngiliz spor medyasında yer alan haberlere göre Cim Bom; Danimarkalı oyuncuyla el sıkışırken, Manchester United’la şartları masaya yatırmış durumda...

Galatasaray'dan Christian Eriksen bombası! Anlaşma sağlandı, sıra imzada...

Galatasaray’ın bir süredir İngiltere Premier Ligi’nden bir 10 numarayla görüştüğü ifade ediliyordu. Ada medyasına göre bu isim, Manchester United’ın Danimarkalı yıldızı Christian Eriksen... Daha önce de Galatasaray’ın radarına takılan 31 yaşındaki futbolcunun, SarıKırmızılı kulübe bu kez çok daha yakın olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Detayları görüşüyorlar

İngiliz gazetelerinde yer alan son haberlere göre Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı ve şu sıralarda Manchester United’la kontrat detaylarını görüşüyor. Son pürüzler de giderilirse transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Galatasaraydan Christian Eriksen bombası Anlaşma sağlandı, sıra imzada...

Yine opsiyon meselesi

İki kulüp arasındaki tek pürüzün, kiralık kontrattaki satın alma opsiyonuyla ilgili olduğu belirtiliyor. Galatasaray, ara transfer dönemindeki birkaç girişimde daha aynı sebeplerle olumsuz sonuç elde etmişti. Türkiye’de transferin kapanmasına sayılı günler kala önceliği sol bek takviyesine veren Galatasaray’ın, bir de fırsat transferi kovaladığı biliniyordu.

Tam da istediği gibi

Teknik direktör Okan Buruk da 1 kişilik yabancı kontenjanını önemli bir yıldızla doldurmak istediklerini dile getirmişti. Eriksen’in hem 10 hem de 8 numarada görev yapabilmesi, yüksek tekniği ve tecrübesiyle tam da Buruk’un kadrosunda görmeyi arzuladığı oyunculardan biri olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Christian Eriksen bombası Anlaşma sağlandı, sıra imzada...

YORUM YAZ