MENÜ

Galatasaray'dan bomba transfer! Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

Süper Lig'de şampiyonluğun en avantajlı takımı olan lider Galatasaray, transfer için de yoğun mesai harcıyor. Devre arasında kadroya katılan Nicolo Zaniolo için Milan'ın yeniden devreye girdiği iddia edilirken, sarı-kırmızılıların eski aşkı yeniden alevlendi. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın da istediği yıldız isimle görüşmeler başladı.

Galatasaray'dan bomba transfer! Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

Spor Toto Süper Lig'de 6 puan farkla liderliğini sürdüren Galatasaray bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken, bir yandan da yeni sezonun kadrosu için çalışmalar yürütüyor. Sarı-kırmızılıların devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalya'da transfer manşetlerinden düşmüyor.

Haberin Devamı

MILAN'DAN ZANIOLO OPERASYONU

Çizme medyası, kendini bulan oyuncu için Milan ve Juventus'un bu yaz sarı-kırmızılı takım ile masaya oturacağını iddia etti. La Gazzetta dello Sport; UEFA'nın, Juve'nin Avrupa kupalarından men edilmesi halinde Torino şehri kulübünün 35 milyon Euro'luk bonservisi ödemekte zorlanacağını ifade ederken, Milan'da ise Charles De Ketelaere ve Brahim Diaz gönderilirse Zaniolo için teklif yapılacağını belirtti.

Galatasaraydan bomba transfer Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

ESKİ AŞK YENİDEN GÜNDEMDE

Dış transferde de birçok isimle görüşen sarı-kırmızılılarda, yaz transfer döneminde görüşülen dünya yıldızı yeniden gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların eski kaptanı Arda Turan, yaz transfer döneminde transfer görüşmelerine dahil olmuş ve Erden Timur ile İtalya'ya giderek temaslarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaraydan bomba transfer Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

ARDA TURAN: EN BÜYÜK HAYALİMDİ

Konuyla ilgili daha önce açıklama yapan Turan, "Ben yönetime, 'herhangi bir ihtiyacınız olursa ben atlar gelirim hemen' dedim. Torreira ve Mertens transferleri için ben Erden ağabey ile gittim. Yardımcı olmak için oradaydım. Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi. İstedik ama olmadı" diye konuşmuştu. Arda Turan'ın geçtiğimiz yaz aylarında devreye girdiği Alexis Sanchez transferi, bu yaz yeniden gündeme gelecek.

Galatasaraydan bomba transfer Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

FRANSIZLAR GÖRÜŞMEYİ YAZDI

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katmak istediği ve transfer görüşmeleri Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur tarafından da doğrulanan Alexis Sanchez, bir kez daha sarı-kırmızılı kulübün listesine girdi.

RIVER PLATE DE TEKLİF YAPTI

Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılamaması halinde yüksek ücreti yüzünden Sanchez ile yola devam etmeyeceğini ve River Plate'ten teklif alan 34 yaşındaki futbolcu için menajerinin 'Alexis, Avrupa'da kalacak' ifadesinin Galatasaray'ı işaret ettiği öne sürüldü.

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur geçtiğimiz yaz yaptığı açıklamada, "Alexis Sanchez istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Birçok oyuncuyla konuşuyoruz. Bir pozisyon için aynı anda minimum 4-5 oyuncuyla pazarlık ederseniz zaten eliniz kuvvetli oluyor. Öyle doğru rakamlara ulaşabiliyorsunuz. Alexis de çok büyük bir oyuncu ama başka oyuncular da var." demişti.

Haberin Devamı

Bu sezon Marsilya formasıyla 38 maçta sahaya çıkan 34 yaşındaki futbolcu, 16 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraydan bomba transfer Arda Turan da görüşmelere katılmıştı

YORUM YAZ