MENÜ

Galatasaray'dan ayrılan İsmail Çipe'nin yeni takımı belli oldu

Forma giydiği dönemlerdeki performansı ve yediği hatalı gollerle sık sık eleştiri oklarının hedefindeki isim olan İsmail Çipe, Okan Buruk'un göreve gelmesiyle kadro dışı kalmıştı. 28 yaşındaki kalecinin Galatasaray'dan ayrılması sonrası yeni takımı belli oldu.

Galatasaray'dan ayrılan İsmail Çipe'nin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fernando Muslera'nın sakatlığından sonra kaleyi devralan, gösterdiği performans ve yediği hatalı gollerle sık sık eleştiri oklarının hedefindeki isim olan İsmail Çipe, Okan Buruk'un göreve başlamasının ardından gözden çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Okan Kocuk'un kiralık olarak forma giydiği Giresunspor'da muhteşem bir sezon geçirip Sarı Kırmızı ekibe dönmesi, altyapıdan yetişen Jankat Yılmaz'ın A takım kadrosuna dahil edilmesiyle Okan Buruk'un kulüp bulması için izin verdiği tecrübeli kaleci, kadro dışı kalması nedeniyle sezonun ilk yarısını bireysel antrenman yaparak geçirmişti.

BOLUSPOR'A TRANSFER OLDU

Haziran 2023'te sona erecek olan sözleşmesi feshedilen İsmail'in yeni rotası 1. Lig oldu. Topladığı 34 puanla 9. sırada bulunan Boluspor, 28 yaşındaki kaleci ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaraydan ayrılan İsmail Çipenin yeni takımı belli oldu

GALATASARAY'DA PROFESYONEL OLDU

Futbola 13 yaşında Hatayspor'da başlayan İsmail Çipe, Akdeniz ekibindeki çıkışı sonrası 15 yaşında Galatasaray altyapısına transfer oldu. 2010 yılında Sarı Kırmızılı ekibe katılan, 2014 yılında profesyonel sözleşmeye imza atan İsmail, 16/17'de Bugsaşspor'a, 17/18'de Fatih Karagümrük ve Tuzlaspor'a, 19/20'de ise Kayserispor'a kiralandı.

Haberin Devamı

17 RESMİ MAÇ

Galatasaray kariyerinde 17 resmi maça çıkan ve forma şansı bulduğu dönemlerde beklentilerin altında kalan İsmail, kalesinde 27 gol gördü, 5 maçta ise rakibe geçit vermedi.

YORUM YAZ