MENÜ

Galatasaray'dan Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo'dan flaş itiraf!

Transfer haberleri... Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu Nicolo Zanilo, flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Galatasaray'dan Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo'dan flaş itiraf!

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu Nicolo Zanilo, konuştu.

Haberin Devamı

Zanilo, İtalyan basınına konuştu

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu Nicolo Zanilo, konuştu. La Repubblica'ya röportaj veren Zaniolo, şunları dile getirdi:

"Burada arkadaşlarımla yürüyebiliyorum"

Zaniolo yaptığı açıklamada, "İtalya'da İngiltere'ye göre medya ve taraftar baskısı daha fazla. Burada arkadaşlarımla yürüyebiliyorum. İtalya'da bu durum biraz yorucu oluyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İklime de alıştım; yağmurla uyanıyorsunuz, saat üçte hava güneşli, iki saat sonra tekrar yağmur yağıyor." dedi.

"Premier Lig'deyim ve geleceği düşünüyorum"

"Futbolda hiç hayal kırıklığına uğradınız mı?" sorusuna Zaniolo, "İsim vermeyeceğim, medya atışmalarından hoşlanmıyorum ama İtalya maceram daha farklı sonuçlanabilirdi. Taraftara, takım arkadaşlarıma, şehre, takıma büyük bir sevgim var ve bu karşılıklı. Bu ayrılık hayal kırıklığı yarattı bende. Böyle karmaşalarda herkesin sorumluluk payı vardır aslında ama geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu anda Premier Lig'deyim ve geleceği düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Pek boş zamanım olmadı"

Kişisel zamanları hakkında da konuşan Zaniolo, "Küçüklüğümden beri genç milli takımlarda oynadığım için pek boş zamanım olmadı. Antrenman dışında akşamları ara sıra arkadaşlarımla kahve içmeye ve yürüyüşe çıkıyorum. Saha dışındaki hayatın antrenmandan çok daha önemli. Geç uyur ve dinlenemezsen, ertesi gün iyi bir antrenman yapamazsın." dedi.

TUDOR'DAN BEŞİKTAŞ'A SÜRPRİZ İKİ YARDIMCI!

Zaniolo'dan Totti açıklaması

Sana Roma'da Totti'nin 10 numaralı forması teklif edildi mi? sorusuna Nicolo Zaniolo şöyle cevap verdi: "Bunu asla kabul etmezdim. Üzerinizde gereksiz baskı yaratır. Hepimiz o formanın kime ait olduğunu biliyoruz ve ben onu almayı hiç düşünmedim."

Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa performansı

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasını şu ana kadar 7 resmi maçta giydi. 24 yaşındaki oyuncu bu süreçte gol ya da asist üretemedi.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray performansı

23 yaşındaki İtalyan orta saha, geçen sezon Galatasaray forması ile yalnızca 11 maçta forma giyebildi. 415 dakika sahada kalan yıldız oyuncu 5 gol, 1 asist ile skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Aston Villaya transfer olan Nicolo Zaniolodan flaş itiraf

YORUM YAZ