MENÜ

Galatasaray'dan ABD'li genç yetenek için resmi teklif!

Galatasaray, orta saha transferinde ABD Milli Takımı'nın önemli isimlerine yönelmiş durumda. Weston McKennie ile ilgilendiği belirtilen Galatasaray, ABD'nin bir başka dikkat çeken orta saha oyuncusu için kulübüne resmi teklifini iletti.

Galatasaray'dan ABD'li genç yetenek için resmi teklif!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın transferde sürpriz bir isim için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ORTA SAHADA HEDEF ABD'Lİ YILDIZLAR

Galatasaray, orta sahadaki opsiyonlarını arttırmak adına önemli isimlerle temas halinde. Sarı-Kırmızılılar'ın bonservisi Juventus'ta olan ve sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekibi Leeds United'da kiralık olarak geçiren Weston McKennie ile ilgilendiği belirtilmişti.

Galatasaraydan ABDli genç yetenek için resmi teklif

Weston McKennie transferi, Juventus'un Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak istemesiyle de ilişkilendirildi. Zaniolo'nun İtalyan devine katılma sürecinde Weston McKennie'nin de dahil olabileceği bir takas ihtimali gündeme gelmişti.

ASLAN'A KÖTÜ HABER!

YENİ ADAY BELİRLENDİ

Juventus'un 2021'in yaz aylarında 20.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Weston McKennie'nin transferi çok kolay gözükmezken Galatasaray, alternatif ismi de belirlemiş durumda. Sarı-Kırmızılılar'ın McKennie'nin milli takımdan arkadaşı olan genç yetenek için devreye girdiği ve hatta resmi teklifini de sunduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ABDli genç yetenek için resmi teklif

JOHNNY CARDOSO İÇİN RESMİ TEKLİF

Galatasaray, Internacional forması giyen ve Brezilya asıllı ABD'li Johnny Cardoso için devrede... Globoesporte'nin haberine göre Brighton, Napoli, Real Betis ve Sevilla da oyuncuyla ilgilenmesine rağmen elini çabuk tutan taraf Galatasaray oldu ve 21 yaşındaki orta saha için resmi teklifini yaptı.

İŞTE MUSLERA'NIN ALTERNATİFİ...

İŞTE ÖNERİLEN BONSERVİS BEDELİ

Internacional'in genç yeteneğini kaçırmak istemeyen Galatasaray, Brezilya ekibine 6 milyon Euro'luk bir bonservis önerisinde bulundu. Fakat Internacional'in bu teklife resmi cevabı bilinmese de yeteneğiyle birçok takımın dikkatini çeken genç oyuncu için daha yüksek bir bonservis bedeli talep edildiği aktarılmakta.

Galatasaraydan ABDli genç yetenek için resmi teklif

Internacional, Şubat 2023'te Johnny Cardoso'nun sözleşmesini Aralık 2026'ya kadar uzatmıştı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 19 Haziran Pazartesi Amerika Birleşik Devletleri'nin Kanada'yı 2-0 mağlup ederek CONCACAF Uluslar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştığı final maçında 68. dakikada Brenden Aaronson'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

 

Galatasaraydan ABDli genç yetenek için resmi teklif

YORUM YAZ