MENÜ

Galatasaray'dan 25 yıl sonra bir ilk! Rekorla lider...

Galatasaray, Samsunspor deplasmanında 3 puanı; Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz’ın golleriyle aldı. 24 hafta sonunda puanını 63’e çıkararak maç fazlasıyla liderliği ele geçiren Aslan 25 yıl sonra bir ilki başardı!

Galatasaray'dan 25 yıl sonra bir ilk! Rekorla lider...

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında dün akşam Samsunspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 2-0’lık skorla devirmeyi başardı.

Haberin Devamı

İlk yarıda Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz’ın golleriyle erkenden maçı koparan Aslan, 24 haftanın sonunda puanını 63’e yükseltti ve maç fazlasıyla ligde liderlik koltuğuna oturup Fenerbahçe’yi gerisinde bıraktı.

Galatasaraydan 25 yıl sonra bir ilk Rekorla lider...

Barış Alper resitali

Galatasaray’ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz; milli maçlar da dahil üst düzey resmi maçlarda 100. maçına dün akşam Trendyol Süper Lig’de Samsunspor deplasmanında çıktı. Geçen hafta, bu sezon ligdeki ilk golünü atan Barış, dün Samsunspor’a karşı kaydettiği golle üst üste 2 maçta skor üretmeyi başardı. Son 6 resmi maçta 3 gol ve 2 asistle oynayan tecrübeli hücumcu, teknik direktör Okan Buruk ve Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti.

Galatasaraydan 25 yıl sonra bir ilk Rekorla lider...

Nelsson'un çıkışı sürüyor

Cim Bom’da bu sezon çalkantılı bir dönem geçiren Victor Nelsson, bu günleri geride bıraktı. Dün akşam Samsunspor karşılaşmasında Davinson Sanchez’le beraber iyi bir ikili olan Nelsson, 5. dakikada attığı golle başarılı performansını taçlandırdı. Tecrübeli savunmacı, bu sezon 2. golünü attı.

Haberin Devamı

Zaha da oynadı

Eşinin rahatsızlığı sebebiyle önceki gün takımla birlikte Samsun’a gelmeyen Wilfried Zaha, bireysel olarak geldiği Samsun’da dün takımına yetişti ve otelden takımla çıkış yaptı. Maç kadrosunda yer alan Zaha, 65. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun yerine Samsunspor karşılaşmasında oyuna dahil oldu. Zaha, son dakikalarda sarı kart gördü.

İŞTE ADAYLARIN SON DURUMLARI...

1999-2000'den sonra...

Teknik direktör Okan Buruk’un yönetiminde ligde üst üste beşinci galibiyetini alan Cim Bom, bir rekora da imza atmayı başardı. SarıKırmızılılar, Samsunspor karşılaşmasını kazanarak 1999-2000’de 24 maç sonunda topladıkları 63 puanın ardından lig tarihinin en iyi performansını tekrarlamış oldu.

Galatasaraydan 25 yıl sonra bir ilk Rekorla lider...

Doyasıya kutladılar

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda 90 dakika sona erdikten sonra Galatasaraylı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Mutluluklarını tribünde bulunan taraftarlarla paylaşan oyuncular arasından en çok ilgi, Kerem Aktürkoğlu’naydı... Son dönemde Sarı-Kırmızılı taraftarların eleştirisini alan Kerem, bu kez alkışlarla uğurlandı.

Sınırdakilerde sorun yok

Haberin Devamı

Galatasaray’da Samsunspor deplasmanı öncesinde 2 isim kart sınırındaydı. Davinson Sanchez ile Kerem Aktürkoğlu, dün akşamki Samsunpor karşılaşmasında kart görmeyerek teknik direktör Okan Buruk’u memnun etti. 2 futbolcu, 25. haftada iç sahada oynanacak Başakşehir karşılaşmasında görev alabilecek.

Galatasaraydan 25 yıl sonra bir ilk Rekorla lider...

YORUM YAZ