MENÜ

Galatasaray'da Zaniolo şoku! 6 dakikada atıldı

Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, oyuna girdikten 6 dakika sona kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Galatasaray'da Zaniolo şoku! 6 dakikada atıldı

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, 45+11. dakikada Mauro Icardi'nin penaltıdan attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçmişken 75. dakikada VAR müdahalesiyle gelen kırmızı kart kararı sonucunda sarsılmıştı. Nicolo Zaniolo'nun atılması ile eksik duruma düşmesine rağmen 89. dakikada bir kez daha Mauro Icardi'nin sahneye çıkmasıyla karşılaşmadan 2-0'lık sonuçla galip ayrıldı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'da 69. dakikada Milot Rashica'nın yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo, 74. dakikada Mehmet Yeşil'e yaptığı müdahale sonrası sarı kart görmüştü.

Galatasarayda Zaniolo şoku 6 dakikada atıldı

VAR'DAN KIRMIZI

Zaniolo'nun sarı kart gördüğü pozisyonun ardından VAR'dan maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'na pozisyonu izleme tavsiyesi geldi. VAR monitöründe pozisyonu izleyen Numanoğlu, sarı kartı iptal ederek kırmızı kartını çıkardı.

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, kırmızı kart kararı sonrası öfkeli bir şekilde soyunma odasına giderken sahada sadece 6 dakika kalabilmiş oldu.

 

Galatasarayda Zaniolo şoku 6 dakikada atıldı

YORUM YAZ