MENÜ

Galatasaray'da Zalgiris'e karşı tüm gözler Zaniolo'da

Galatasaray, sezonun açılışını yapıyor. Cim Bom, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında bugün Vilnius LFF Stadı’nda saat 19.00’da Litvanya ekibi Zalgiris’le karşılaşacak. Icardi’nin yokluğunda hücumdaki en büyük koz, Nicolo Zaniolo olacak.

Galatasaray'da Zalgiris'e karşı tüm gözler Zaniolo'da

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 2023-2024 sezonunun ilk resmi maçına Avrupa kupalarında çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında bugün Vilnius LFF Stadı’nda saat 19.00’da Litvanya ekibi Zalgiris ile karşılaşacak. Mücadelenin rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak. Zalgiris, 1. Ön Eleme Turu’nda Kuzey Makedonya temsilcisi Struga’yı 0-0 ve 2-1’lik skorlarla geçti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zalgirise karşı tüm gözler Zanioloda

Cim Bom’da Icardi’nin yokluğunda bugün gözler, takımın en flaş isimlerinden Nicolo Zaniolo’da olacak. İtalyan hücumcu, atacağı gollerle Aslan’a rövanş öncesinde avantajı getiren isim olmaya çalışacak.

İŞTE TRANSFERİN PERDE ARKASI...

İLK KEZ LİTVANYA!

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 302 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Sarı-Kırmızılılar, 106 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 81 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cim Bom, rakip fileleri 401 kez havalandırırken kalesinde ise 448 gol gördü. Galatasaray bu maçla birlikte Avrupa kupaları tarihinde ilk kez Litvanya takımıyla oynayacak.

Galatasarayda Zalgirise karşı tüm gözler Zanioloda

9 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Zalgiris, Litvanya Ligi’nde geride kalan haftalarda maç fazlasıyla ilk sırada bulunuyor. Litvanya takımı bu süreçte 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Yeşil-Beyazlılar 44 kez gol sevinci yaşarken, 15 kez de kalesinde gördü. Litvanya Ligi’nde 9 maçtır (7 galibiyet, 2 beraberlik) yenilmeyen Zalgiris son olarak evinde mücadele ettiği Suduva’yı 4-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zalgirise karşı tüm gözler Zanioloda

ASLAN'DA TORREIRA YOK

Zalgiris, müsabakalarını 5 bin kişi kapasiteli ve sentetik çim olan Vilnius LFF Stadı’nda oynuyor. Galatasaray’da Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira oynayamayacak.

İŞTE TRANSFERİN PERDE ARKASI

Galatasarayda Zalgirise karşı tüm gözler Zanioloda

YORUM YAZ