MENÜ

Galatasaray'da Zaha ve Bakambu müjdesi...

Galatasaray 2-2 biten Zalgiris maçının ardından iki gün izin yapmıştı. Sarı-Kırmızılı takım cuma günü rövanş maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeni transferler Zaha ve Bakambu da ilk kez takımla çalışacak.

Galatasaray'da Zaha ve Bakambu müjdesi...

Galatasaray'a Zaha ve Bakambu müjdesi. Transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray Zaha ve Bakambu gibi iki önemli yıldızı kadrosuna katarak önemli bir işe imza atmıştı.

Haberin Devamı

Zaha transferi sonrası özel işlerini halletmek için İngiltere'ye dönmüştü. Yıldız futbolcu bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geri dönecek.

Galatasarayda Zaha ve Bakambu müjdesi...

Galatasaray'ın Al Nasr takımından transferi Bakambu ise takımının kampından ayrılarak İstanbul'a gelmişti. Yeni sezon için hazır olan oyuncu da takımın izinli olduğu dönemde çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü.

Galatasaray iki günlük iznin ardından Çarşamba günü oynayacağı Zalgiris maçının rövanş maçı hazırlıklarına yarın başlıyor. Yeni transferler Zaha ve Bakambu da takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Galatasarayda Zaha ve Bakambu müjdesi...

İsmi Şampiyonlar Ligi eleme listesine yazılan Bakambu'nun rövanş maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. Zalgiris'le oynanacak maçın rövanşında süre alması da bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha ve Bakambu müjdesi...

YORUM YAZ