Galatasaray'da Zaha sürprizi! Bu hamle beklenmiyordu...

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'nın yazın takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor. Fildişili kanat oyuncusuna bir süredir İngiltere Premier Lig kulüpleri talipti. Tecrübeli oyuncuya bu kez başka ülkeden ilgi var. İşte detaylar...

Galatasaray'da Zaha sürprizi! Bu hamle beklenmiyordu...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlaması için çalışmalar başlamış durumda. Sarı-kırmızılı taraftarların akıbetini merak ettiği futbolculardan biri de Wilfried Zaha. İlk 11'de forma bulmakta zorlanan Premier Lig'in eski yıldızının yazın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

IRKÇI SALDIRI

Wilfried Zaha, zaman zaman saha dışı olaylarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın Fildişili kanat oyuncusu, geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Instagram'dan çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen hakaretleri simgeleyen emojilerle maruz kaldığı ırkçılığı duyurdu. Eski Premier Lig yıldızı, ırkçılığı simgeleyen emojileri 'tipik' notuyla paylaştı.

Galatasarayda Zaha sürprizi Bu hamle beklenmiyordu...

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

İngiltere Premier Lig kulübü Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği ilk sezonda beklentileri tam olarak karşılayamadı. Yıldız futbolcu, geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle Teknik Direktör Okan Buruk'un ideal ilk 11'ine giremedi.

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN'DAN SÜRPRİZ İLGİ

Wilfried Zaha, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 40 maça çıktı. Fildişili kanat oyuncusu, söz konusu 40 karşılaşmada 10 gol atıp beş asist yaptı. Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaha'nın yazın yeniden Premier Lig'e dönebileceği konuşuluyordu. Ancak bu kez Suudi Arabistan'dan yıldız futbolcuya ilgi olduğu ortaya çıktı. Zaha'dan önemli bir gelir elde etmeyi planlayan sarı-kırmızılı kulüp, Orta Doğu'da oluşan ilgiden faydalanıp yaz transfer döneminde bu amacına ulaşabilir.

YORUM YAZ