MENÜ

Galatasaray'da Zaha seferberliği!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin de çok istediği sırada kadrosuna kattığı Zaha'dan beklentisi çok fazla... Sarı-Kırmızılı ekip, bu kapsamda Fildişi Sahilli yıldızın en kısa sürede hazır bir duruma gelmesini istiyor.

Galatasaray'da Zaha seferberliği!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin de çok istediği sırada kadrosuna kattığı Zaha'dan beklentisi çok fazla... Sarı-Kırmızılı ekip bu kapsamda Fildişi Sahilli yıldızın en kısa sürede hazır bir duruma gelmesini istiyor. Zaha'nın yanı sıra Aslan'da rota Molde ve Ljubljana maçında forma Berkan'ın olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Aslan’da şimdi rota Molde

Trabzonspor maçını 3 puanla geçen Galatasaray’da artık tek gündem Şampiyonlar Ligi. Eleme turlarını bir bir geride bırakan Cim Bom, Play-Off’ta çarşamba günü Molde ile kozlarını paylaşacak. Deplasmanda oynanacak ilk karşılaşmanın ardından rövanş, 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da. Trabzonspor galibiyeti sonrası dün yenileme antrenmanı gerçekleştiren Galatasaray, bugün ve yarın taktik provalar yapacak.

Orta sahada forma Berkan’ın

Ljubljana maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Torreira’nın yerine Molde deplasmanında orta sahada Berkan Kutlu’nun forma giymesi bekleniyor. Yeni transferlerden Kerem Demirbay henüz fizik olarak hazır gözükmezken, Berkan’ın partneri Oliveira olacak. Teknik direktör Okan Buruk’un hücum hattında ise Icardi, Kerem, Mertens üçlüsüne forma vermesi kesin gibi. Sağ kanatta da Barış Alper Yılmaz önde gözüküyor.

Haberin Devamı

Zaha için seferberlik

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor mücadelesinde kadroda yer almayan Wilfried Zaha, son 2 idmanda takımdan ayrı çalışmıştı. Yıldız futbolcunun tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor. İngiliz futbolcunun çarşamba günü oynanacak Molde mücadelesinde forma giyip giymeyeceği henüz net değil. Zaha deplasman kafilesinde yer alsa dahi, teknik direktör Okan Buruk’un ilk 11’de riske etmesi beklenmiyor.

Galatasarayda Zaha seferberliği

YORUM YAZ