MENÜ

Galatasaray'da Zaha gerçeği! Ne zaman sahalara dönecek?

Galatasaray Teknik Heyeti, Fildişili yeni yıldızını pamuklara sarıyor. Sacha Boey’un 2021-22 sezonunda tam hazır olmadan oynayıp uzun süre sahalardan uzak kaldığını unutmayan Aslan, benzer bir sakatlığı olan Wilfried Zaha’yı riske atmak istemiyor, Peki Zaha ne zaman sahalara dönecek? İşte Zaha gerçekleri...

Galatasaray'da Zaha gerçeği! Ne zaman sahalara dönecek?

Galatasaray taraftarının sahada görmeyi çok istediği Wilfried Zaha konusunda teknik heyet ve sağlık kurulu aceleci davranmak istemiyor. Peki Zaha sahalara ne zaman dönecek? Galatasaray taraftarı Zaha'yı ne zaman izleyecek? İşte Zaha gerçekleri...

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek

Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Sarı-Kırmızılı takımda Ziyech ve Zaha takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü...

17 GÜNDE 6 MAÇ!

16 Eylül | Galatasaray - Samsunspor
20 Eylül | Galatasaray - Kopenhag
23 Eylül | Başakşehir - Galatasaray
26 Eylül | İstanbulspor - Galatasaray
30 Eylül | Galatasaray - Ankaragücü
3 Ekim | Manchester United - Galatasaray

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek



NDOMBELE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Galatasaray’a imza attığında hazır olmadığı iddia edilen, “Kilolu, yağ fazlası var, fit değil” gibi eleştirilere maruz kalan Tanguy Ndombele, Florya’da harika bir başlangıca imza attı. Cim Bom’un Tottenham’dan transfer ettiği 26 yaşındaki futbolcu, çıktığı ilk idmandan itibaren performansıyla göz kamaştırmayı başardı.

Fransız orta saha, günde çift idmanla yola devam eden Galatasaray’ın antrenman maçlarında ayağındaki topu kimselere kaptırmazken, driplingleri, çalımları ve gücüyle dikkat çekiyor. Ndombele’nin mevcut formundan çok memnun kalan teknik patron Okan Buruk, onu Milli ara sonrasındaki Samsunspor maçında sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek

MERTENS'İN YENİ İMAJI

Galatasaray, antrenmana ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda Mertens'in imaj değişikliği dikkat çekti. Taraftarlar, Mertens'in yeni imajını Icardi'ye benzetti.


ZAHA GERÇEKLERİ!

Fenerbahçe'nin elinden kapılan Fildişi Sahilli kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı formayı toplam 2 kez giydikten sonra tedaviye alındı. 25 gündür takımdan ayrı olan 30 yaşındaki oyuncu, arka adalesinde zorlanma hissetmişti. Kulüp doktoru Yener İnce hafta içinde yaptığı açıklamada, tecrübeli futbolcunun durumunun çok ciddi olmadığını belirterek, "Eski takımda yaptığı fedakârlıklar oyuncuyu biraz yıpratmış. Üstüne gidilmesi durumunda sıkıntı yaşama ihtimali vardı. Şu an özel bir program uygulanıyor. Samsunspor maçından önce takımla çalışmalara başlayacak. Önümüzdeki hafta içi idmana vereceğiz" demişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek



BURUK YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLIYOR

Zaha için sabırlı davranan Galatasaray cephesi, geçmişte Sacha Boey'un yaşadığı sakatlığı unutmadı. Başarılı futbolcu ile benzer şikâyetlere sahip Fransız sağ bek, 2021-22 sezonunda risk alıp yüzde yüz hazır olmadan oynamış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Zaha'yı yavaş yavaş hazırlayan Okan Buruk, yıldız oyuncuyu olası sakatlıklardan koruyor.

GALATASARAY'IN YENİ SELÇUK İNAN'I OLUR!



2 MAÇTA 65 DAKİKA

Galatasaray formasıyla biri Süper Lig, biri de Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere 2 maça çıkan Wilfried Zaha, toplam 65 dakika görev yaptı. Skora katkı sağlayamayan tecrübeli futbolcu, şimdi yeniden taraftarın karşısına çıkacağı günü iple çekiyor...

Galatasarayda Zaha gerçeği Ne zaman sahalara dönecek

 

YORUM YAZ