MENÜ

Galatasaray'da Yusuf Demir'e sürpriz talip! İkna turları başladı...

Galatasaray'ın Eylül 2022'de 6 milyon Euro bonservisle Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir'e talip çıktı. Geçtiğimiz sezon forma şansı bulmakta zorlanan yıldız oyuncu için Sarı Kırmızılı ekibin kararının da belli olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da Yusuf Demir'e sürpriz talip! İkna turları başladı...

Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminin son günlerinde sürprize imza atarak Yusuf Demir'i kadrosuna katmıştı. Sezon boyunca sakatlıklar ve yabancı sınırı nedeniyle kadroda kendine yer bulmakta zorlanan, forma şansı bulduğunda da beklentilerin altında kalan yıldız oyuncuya talip çıktı.

Haberin Devamı

3 TRANSFER BİTME NOKTASINDA

6 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray, geçen sezon Yusuf Demir için KAP'a yaptığı açıklamada, genç oyuncu için 4 sezona yayılmış 5 taksitte 6 milyon euro ödeneceğini duyurmuştu. Taksite göre Rapid Wien'e 1.2 milyon euro ödeyen sarı-kırmızılılar, faizle birlikte Avusturya temsilcisine 1.3 milyon euro ödeme yapmış oldu.

Galatasarayda Yusuf Demire sürpriz talip İkna turları başladı...

SADECE 129 DAKİKA...

Galatasaray formasını geçtiğimiz sezon 5'i Spor Toto Süper Lig ve biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere altı maçta terleten 20 yaşındaki oyuncu toplamda 129 dakika forma giydi. Genç oyuncu bu maçlarda asist yapma ya da gol atma başarısı gösteremedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

OKAN BURUK: OYNAYACAĞI ZAMAN SAKATLIK GEÇİRİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hull City maçının kadrosuna almadığı Yusuf Demir'le ilgili konuşmuş, "Yusuf Demir’in ayağında ağrı oldu, maçta oynayamayacağını söyledi. Sabah antrenman yaptı, denedi. Çok önemli bir şeyi yok ama bugün oynatamadık. Kaderi midir ne diyelim oynayacağı zaman sakatlık geçiriyor. İnşallah bundan sonraki hazırlık maçlarında onu kullanabiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Yusuf Demire sürpriz talip İkna turları başladı...

Daha önce Barcelona'da da yarım sezon kiralık olarak forma giyen Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla 5 lig maçında 66 dakika, kupada ise 1 maçta 63 dakika süre buldu.

BASEL'İN ARDINDAN BİR TALİP DAHA

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı flaş transferlerden birisi olan Yusuf Demir'e Basel'in ardından Standart Liege talip oldu. WalFoot; Liege'in Yusuf'u kiralamak istediğini ancak Galatasaray'ın 20 yaşındaki oyuncuyu şu an için elden çıkarmayı düşünmediğini belirtti. Haberde Belçika temsilcisinin Sarı Kırmızılı ekibi ikna etmeye başladığını duyurdu.

Galatasarayda Yusuf Demire sürpriz talip İkna turları başladı...

ARTIK YERLİ SAYILACAK

Avusturya Milli Takımı'nda oynayan ve geçen sezon yabancı statüsünde yer alan Galatasaraylı futbolcu Yusuf Demir, TFF'nin yeni kuralıyla birlikte yeni sezonda yerli statüde oynayabilecek. Bu da Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmama ihtimalini bir hayli yükseltti. Genç oyuncu sarı kırmızılarda geçen sezon sadece 6 maça çıkabildi.

Yusuf Demir Nastic Karşısında Yeteneklerini Sergiledi

Galatasarayda Yusuf Demire sürpriz talip İkna turları başladı...

YORUM YAZ