MENÜ

Galatasaray'da yükselen yıldız: Kerem Demirbay

Sezon başı performansıyla eleştirilen Kerem Demirbay, son dönemin ise yıldızı haline geldi. Ankaragücü karşısında perdeyi açan golü kaydeden gurbetçi orta saha son 11 maçta 3 gol, 4 asistlik katkıya ulaştı.

Galatasaray'da yükselen yıldız: Kerem Demirbay

Kadrolar açıklandığında orta sahada sürpriz vardı. Okan Buruk, Berkan Kutlu’yu Torreira yerine 11’de başlattı. Devre arasında takıma geri dönen milli oyuncu, daha önceki maçlarda bekte forma giymişti. Ankaragücü karşısında bu kez kendi bölgesine döndü. Her zamanki gibi mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya koyan Berkan, sahanın en çok koşan isimlerden biri oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayda yükselen yıldız: Kerem Demirbay

Tete'den gol yok, mücadele var

Aslan’ın büyük uğraşlarla kadrosuna kattığı fakat bir türlü beklediği verimi alamadığı Tete dün 11’de başladı. Sambacı skordan yine uzak kaldı ama mücadelesiyle önceki maçlara göre daha aktif oynadı. Hücumda hareketliliğiyle rakip savunmanın dengesini bozan oyuncu da geçer not alanlar arasındaydı.

Galatasarayda yükselen yıldız: Kerem Demirbay

Joker Barış'a yine tam not

Okan Buruk’un jokerlerinden biri haline gelen Barış Alper Yılmaz zorlu geçmesi öngörülen Ankaragücü deplasmanında savunmanın sağında görevlendirildi. Yine üzerine düşeni fazlasıyla yapan Barış Alper, Davinson Sanchez’in attığı golde topu çizgiye kadar çok başarılı şekilde indirip asisti yaptı. Performansıyla tam not alan genç yıldız bir kritik maçta daha hocasını rahatlattı.

Haberin Devamı

Galatasarayda yükselen yıldız: Kerem Demirbay

Kerem perdeyi açtı

Sezon başı performansıyla eleştirilen Kerem Demirbay, son dönemin ise yıldızı haline geldi. Başarılı oyuncu, dün de Başkent’te maçın kilidini açan isimdi. Mertens’in kullandığı korner atışında ceza alanında kendisini unutturup çok iyi yükselerek topu filelere gönderen gurbetçi oyuncu son 11 maçta 3 gol, 4 asistlik katkıya ulaştı. Okan Buruk’un en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Kerem, sahada kaldığı süre boyunca etkili futbolunu sürdürdü. Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 29. resmi maçına Ankaragücü karşısında çıkan gurbetçi futbolcu, totalde 3 gol, 6 asistle oynuyor.

Galatasarayda yükselen yıldız: Kerem Demirbay

YORUM YAZ