MENÜ

Galatasaray'da yıldızlar fark yaratıyor! Geri sayım başladı...

Galatasaray, bu sezon Süper Lig şampiyonluk hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcuları, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Galatasaray'da yıldızlar fark yaratıyor! Geri sayım başladı...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldız futbolcuları fark yaratmaya devam ediyor. Sergiledikleri performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız isimlerin son durumları haberimizde...

Haberin Devamı

Muslera şampiyonluk modunu açtı

Galatasaray forması altında kazanılan birçok kupada pay sahibi olan Fernando Muslera, şampiyonluk modunu açtı! Sarı-Kırmızılı ekibin kazandığı başarılarda kritik anlarda sahneye çıkan Uruguaylı eldiven, son oynanan Samsunspor karşılaşmasında da birbirinden kritik kurtarışlara imza attı. Cim Bom ile bir yıllık kontratı kalan 37 yaşındaki file bekçisinin, geleceği de merak konusuydu. Tecrübeli eldivenin, yurt dışından birçok teklif aldığı ortaya çıkarken, Galatasaray ile görüşmeden herhangi bir karar almayacağı bildirildi. Geçtiğimiz günlerde yönetimin, 1+1 yıllık teklif yapmaya hazırlandığı Muslera, Cim Bom’u beklemeye devam ediyor.

Galatasarayda yıldızlar fark yaratıyor Geri sayım başladı...

Barış Alper kendini aşıyor

Barış Alper Yılmaz... Sarı-Kırmızılı forma altında kendisine verilen her görevi layıkıyla yerine getirdi. Normalde mevkisi sağ kanat olan genç futbolcu, bu sezon kendi bölgesinde 18 maça çıkarken, sol kanatta 7, sol bekte 7, sağ bekte 2 ve forvette 2 kez şans buldu. Formayı giydiği her saniye, müthiş bir performans ortaya koyan Barış Alper, Avrupa takımlarının da dikkatini çekti. 23 yaşındaki futbolcu için şu ana kadar İtalyan kulüplerinden 10 milyon Euro bandında tekliflerin geldiği bildirildi. Ancak Galatasaray Yönetimi, gelen teklifleri yetersiz bularak hepsini reddetti. Barış Alper’in sözleşmesinde önümüzdeki günlerde iyileştirilme yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Nelsson’dan mutlusu yok

Yeniden ilk 11’in vazgeçilmezi olan Victor Nelsson, halinden epey mutlu. Danimarkalı savunmacı, hem eski formunu bulurken hem de gösterdiği performans ile tekrardan Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin gözüne girdi. 25 yaşındaki oyuncu, Abdülkerim’in dönüşü sonrasında yaşanacak forma rekabetinde yerini kaybetmemek için ekstra çalışıyor.

Hakim Ziyech’in durumu belirsiz

Fas Milli Takımı’ndan geri dönen ve takıma katılan Hakim Ziyech’in geleceği halen belirsiz. 30 yaşındaki hücum oyuncusunun, takımda kalacağı konuşulurken, diğer yandan da gelecek tekliflerin üzerinde duruluyor. Eğer yönetimi tatmin edecek bir öneri gelirse tecrübeli oyuncunun satışına onay çıkabilir.

Haberin Devamı

Galatasarayda yıldızlar fark yaratıyor Geri sayım başladı...



Abdülkerim’de geri sayım

Kas sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Abdülkerim Bardakçı’dan iyi haberler geliyor. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren 29 yaşındaki stoper, bu hafta içerisinde takıma katılacak. Fakat milli futbolcunun, Sarı-Kırmızılı formasına kavuşması ise 7-10 günü bulacak.

Kaan için tedavi zamanı

Kasığından ufak bir sakatlık yaşadığı öğrenilen Kaan Ayhan için risk alınmayacak. 29 yaşındaki futbolcuya, birkaç gün boyunca tedavi uygulanacak. Böylece yıldız oyuncunun, yaşayabileceği sakatlıkların önüne geçilmiş olacak.

Galatasarayda yıldızlar fark yaratıyor Geri sayım başladı...

YORUM YAZ