MENÜ

Galatasaray'da yeni transfer Bakambu'nun forma numarası belli oldu

Galatasaray'ın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Demokrotik Kongo'lu forvet Cedric Bakambu'nun forma numarası belli oldu. 32 yaşındaki golcü dün özel uçakla ailesiyle birlikte İstanbul'a gelmişti.

Galatasaray'da yeni transfer Bakambu'nun forma numarası belli oldu

Icardi ile her konuda anlaşan ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray üçüncü forvet takviyesini Cedric Bakambu'yu kadrosuna katarak yapmıştı. Galatasaray'ın Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Demokrotik Kongo'lu forvet Cedric Bakambu'nun forma numarası belli oldu. 32 yaşındaki golcü dün özel uçakla ailesiyle birlikte İstanbul'a gelmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni transfer Bakambunun forma numarası belli oldu

Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Bakambu'yu taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. 32 yaşındaki golcü, sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

CEDRIC BAKAMBU KİMDİR?

Cedric Bakambu, 11 Nisan 1991 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Kariyerine Fransız ekibi Sochaux'da başlayan başarılı futbolcu, devamında Bursaspor, Villarreal, BJ Guoan, Marsilya, Olympiakos ve Al Nasr formaları giydi. Forvet hattında görev yapan Bakambu, 182 cm boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. 32 yaşındaki golcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Galatasarayda yeni transfer Bakambunun forma numarası belli oldu

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Galatasaray'ın 2 yıllık sözleşme imzalayacağı Bakambu Sarı-Kırmızılı takımda 94 numaralı formayı giyecek. Golcü oyuncu daha önce formasını giydiği bir çok takımda aynı numarayı tercih etmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ