MENÜ

Galatasaray'da yeni transfer ayrılıyor! Şok karar

Ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray'da da hareketlilik başladı. Sarı Kırmızılı ekip ligin 2. yarısında daha dinamik bir orta saha kurmak için kolları sıvarken, yıldız futbolcudan gelen ayrılık kararı ile şok oldu.

Galatasaray'da yeni transfer ayrılıyor! Şok karar

Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve mücadelesi veren Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanmaya başlandı. Sarı Kırmızılı yönetim ligin 2. yarısında yedek kulübesini daha hazır oyuncularla doldurmak için kolları sıvadı. Bu durum aynı zamanda dikkati ayrılacak isimlere de çevirdi. Sarı Kırmızılı ekipte hesapta olmayan bir ayrılık yaşanması da gündemde. Yeni transfer teknik heyete takımdan ayrılmak istediğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ASLAN'IN TRANSFER ROTASI BELLİ OLDU

Galatasaray’da kış transfer çalışmaları resmen başladı. Teknik direktör Okan Buruk’la yönetimin yaptığı son transfer zirvesinde, ocak ayındaki yol haritası da belirlenmiş oldu. Hem ligde hem de Avrupa’da başarı hedefiyle yola devam eden Sarı-Kırmızılılar, geniş çaplı bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Takımın kritik bölgelerini nokta atışı hamlelerle güçlendirmeye karar veren Galatasaray’da, 3 isim ön plana çıkmış durumda. Bu isimlerin Leo Ortiz, Wilfred Ndidi ve Bradley Locko oldukları öğrenildi.

Galatasarayda yeni transfer ayrılıyor Şok karar

AYRILIK KARARI VERDİ

Galatasaray'a büyük umutla gelen Kerem Demirbay, Ocak ayında takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılı ekibe fırsat transferi olarak takıma katılan tecrübeli Alman orta saha yeteri kadar forma bulamadığı için büyük hayal kırıklığına uğradı. Galatasaray ile 3 yıllık kontratı bulunan Demirbay, Almanya'ya dönmeye olumlu yanıt verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni transfer ayrılıyor Şok karar

MUTLU DEĞİL

Kaan Ayhan'ın orta sahada görev yapmasının ardından formaya hasret kalan 30 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Kerem Demirbay hem Türk statüsünde bulunduğu için hem de Galatasaray'ın orta saha açığını kapatması için yaz transfer döneminde Sarı-Kırmızılı ekibe fırsat transferi olarak katılmıştı.

ALMANYA'YA GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Galatasaray'da mevkisinde 4. alternatif oyuncu konumuna düşen Kerem Demirbay,Bundesliga'ya dönmeye sıcak bakıyor. Alman kulüplerinin ilgisini çeken deneyimli orta saha, Union Berlin ve Werder Bremen'in ilgi odağı haline gelmiş durumda. Bu iki kulübün devre arasında oyuncunun menajeriyle temasa geçecekleri ifade ediliyor. Kerem Demirbay Sarı-Kırmızılı formayla bu sezon çıktığı 15 maçta 630 dakika süre buldu. Yıldız orta saha bu maçlarda sadece 1 asiste katkı yapabildi.

Galatasarayda yeni transfer ayrılıyor Şok karar

TARAFTAR BENİMSEMİŞTİ

Bayern Leverkusen, 2019/20 sezonunda Kerem Demirbay’ı 32 milyon euro karşılığında Hoffenheim’dan renklerine bağlamıştı. Orta saha oyuncusu, ayrıca Bayern Leverkusen kulüp tarihindeki en pahalı oyuncu olma ünvanını elinde bulunduruyor. Bayern Leverkusen formasıyla 149 maça çıkan tecrübeli orta saha 149 maçta 15 gol 30 asistlik katkı sağlamıştı. 3 Ağustos'ta Galatasaray, Kerem Demirbay ve kulübü Bayer Leverkusen ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurmuştu. Anlaşmaya göre, Futbolcunun eski kulübüne, 3 milyon 700 bin Euro transfer bedeli ödendi. Türkiye'ye büyük bir beklentiyle gelen Kerem Demirbay havalimanındaki görüntüleriyle Galatasaray taraftarını heyecanlandırmıştı ve Sarı-Kırmızılı taraftarlar kendisine ''Dayı'' lakabı koymuştu.

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni transfer ayrılıyor Şok karar

YORUM YAZ