MENÜ

Galatasaray'da yeni Bradley Locko gelişmesi! İşte o bonservis...

Galatasaray'da sol bek arayışları devam ederken Rıdvan Yılmaz konusunda Rangers kulübünün vereceği karar bekleniyor. Ayrıca bir süredir gündemde olan Brest forması giyen Bradley Locko ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte Galatasaray'ın sol bek transferinde son durum...

Galatasaray'da yeni Bradley Locko gelişmesi! İşte o bonservis...

Galatasaray'da devre arasında transferin 1 numaralı maddesi sol bek. Angelino ve Kazımcan Karataş'la yolları ayırmaya hazırlananan Sarı-Kırmızılı takımda Rıdvan Yılmaz gündemdeki yerini korurken Brest forması giyen Bradley Locko ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın sol bek transferinde yaşanan sol gelişmeler ve o özel bilgi...

Haberin Devamı

ANGELINO'YA YENİ TALİP

Galatasaray'ın gözden çıkardığı İspanyol sol bek bir süredir takımla antrenmanlara çıkmaya devam ediyor. İlk yarı istenen performansı veremeyen 27 yaşındaki oyuncu ile kısa süre içinde yollar ayrılacak. Torino'nun ardından Marsilya'da Angelino ile yakından ilgileniyor.

KAZIMCAN DA YOLCU!

Galatasaray'ın 1.5 sezon önce Altay'dan transferi Kazımcan Karataş bu sezon özellikle Angelino'nun yokluğunda istenen performansı ortaya koyamadı. Okan Buruk'un gözden çıkardığı genç oyuncu Süper Lig ya da 1. Lig takımlarına tecrübe kazanması için kiralanacak.

EN CİDDİ ADAY RIDVAN YILMAZ

Rangers forması giyen milli oyuncu için kulübü ile görüşmeler artık son aşamaya geldi. Galatasaray kiralık satın alma opsiyonuyla Rıdvan'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım opsiyon için 3 milyon Euro teklif etmişti. Rangers ise 6 milyon Euro talep ediyor. Görüşmeler kıyasıya devam ediyor. A Milli Takım antrenörü Montella'nın yıldız oyuncuya Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alması için bir takımda forma giymesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Rıdvan Yılmaz'ın Galatasaray'a oynama garantili sözleşme maddesiyle geleceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

SPINAZZOLA SAKATLANDI!

Galatasaray'ın gündeminde olan Roma'nın tecrübeli sol beki Leonardo Spinazzola'dan ise kötü haber geldi. 30 yaşındaki oyuncu Roma'nın Hellas Verona ile oynadığı maçın 28. dakikasında sakatlanmıştı. Sezon sonunda İtalyan ekibi ile sözleşmesi bitecek olan Spinazzola'nın bu sakatlığının ardından Galatasaray'ın devreye girme ihtimalinin olmadığı belirtiliyor.

LOCKO İÇİN İSTENEN RAKAM!

Galatasaray bir süredir Fransa Ligue 1 ekibi Brest'in sol beki Bradley Locko ile görüşüyor. 21 yaşındaki oyuncu için bir başka Fransız ekibi Lille 6 milyon Euro'luk teklif yaptı ancak Brest bu teklifi kabul etmedi. Fransızlar gelecek vadeden oyuncu için en az 8 milyon Euro'luk bir rakam talep ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın oyuncu satışı yapması halinde tekrar Locko transferini gündemine alacağı gelen haberler arasında.

WEST HAM TALİP!

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Türkiye Süper Ligi'ne sıcak bakmayan 21 yaşındaki sol bek oyuncusuna İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United talip oldu. Transfermartk verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Locko, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 1 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Galatasarayda yeni Bradley Locko gelişmesi İşte o bonservis...

YORUM YAZ