MENÜ

Galatasaray'da Yener İnce'den flaş Zaha, Ziyech ve Ndombele açıklaması! 'Fit değil, kilosu var'

Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, yeni yıldızı Ndombele, Zaha ve Ziyech'in son durumları hakkında bilgiler verdi. İnce, basın mensuplarının karşısına geçerek kendisine sorulan soruları yanıtlarken flaş yanıtlar verdi.

Galatasaray'da Yener İnce'den flaş Zaha, Ziyech ve Ndombele açıklaması! 'Fit değil, kilosu var'

Sarı-Kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği akşam idmanı öncesi kulüp doktoru Yener İnce, basının karşısına geçerek yeni transferlerden Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Sarı-Kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği akşam idmanı öncesi kulüp doktoru Yener İnce, basının karşısına geçerek yeni transferlerden Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele ile ilgili merak edilenlere cevap verdi.

Haberin Devamı

'Zaha fit değil'

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace’tan transfer ettiği Wilfried Zaha’nın geçen sezon sakat şekilde oynatıldığını söyleyen Yener İnce, “Zaha’nın geçen sezon tekrar eden kas sakatlıkları olmuş ama Crystal Palace geçen sezon mecburen bu şekilde kullanmış. Zaha da kendini denedi, istediklerini yapabilecek fitness’a sahip olmadığını fark etti. Sakatlığında kötü bir şey yok ama takım ligden düşmesin diye 2 hafta sonra sahaya çıkmak zorunda kalmış. Bu yıpranmışlığın üstüne gitmemek gerekiyor. Özel bir programa başladık” diye konuştu.

Galatasarayda Yener İnceden flaş Zaha, Ziyech ve Ndombele açıklaması Fit değil, kilosu var

'Ndombele'nin kilosu var'

Galatasaray’ın UEFA kadro bildiriminin son saatlerinde İngiltere’nin Tottenham ekibinden renklerine bağladığı Fransız yıldız Tanguy Ndombele’nin durumunu değerlendiren İnce, “Ndombele’nin sıkıntısı yok. Bazı oyuncuların yağ oranı, en iyi olduğu zamanda diğer oyunculardan daha yüksektir. İdeal bir oyuncunun yüzde 11-12’nin altında kalması gerekiyor. Dünya futbolunda yüzde 16’yla oynayan çok iyi oyuncular var. Bu çocuğu da yüzde 11’lere düşürdüğünde sahada hayalet olur. Evet biraz kilosu var ama düşüreceğiz. Abartılı bir durum yok. Bu şekliyle Tottenham’da antrenmanlara çıktı. Tottenham ve Napoli’deki raporları bizde. En fit olduğu dönemlerdeki kiloları da bu şekilde” dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Yener İnceden flaş Zaha, Ziyech ve Ndombele açıklaması Fit değil, kilosu var

'Ziyech, önümüzdeki hafta başlayacak'

Son olarak sosyal medyaya düşen antrenman görüntülerinin ardından çok zayıf olduğu gerekçesiyle eleştirilen Faslı yıldız Hakim Ziyech’in durumunu değerlendiren İnce, “Ziyech çok zayıf falan değil. Ajax veya Chelsea’de neyse, o şekilde. Önümüzdeki hafta salı veya çarşamba takımla birlikte antrenmanlara başlamasını öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Yener İnceden flaş Zaha, Ziyech ve Ndombele açıklaması Fit değil, kilosu var

 

YORUM YAZ