MENÜ

Galatasaray'da tüm planları bozan ayrılık! Serie A deviyle anlaştı

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımın yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Serie A devi, oyuncuyla anlaşma sağladı. İşte bu sürpriz transfere dair tüm detaylar...

Galatasaray'da tüm planları bozan ayrılık! Serie A deviyle anlaştı

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımın yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Serie A devi, oyuncuyla anlaşma sağladı. Bu flaş transfer gelişmesinin yanı sıra Cim-Bom, iki yıldız orta sahayı da kafasına taktı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Zalgiris galibiyeti sonrası Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turuna yükselen Galatasaray’da yönetim ve teknik heyet bir transfer toplantısı yaparken, yeni orta sahanın lig başlayana kadar kadroya dahil edilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Galatasarayda tüm planları bozan ayrılık Serie A deviyle anlaştı

Ndombe ile temaslar sürüyor

Bu doğrultuda görüşülen isimlerden biri Ndombele. İngiliz basınına göre Tottenham ile Galatasaray arasındaki temaslar şu ana kadar olumlu yönde ilerliyor. Fransız futbolcunun kararı, bu transfer sürecinde belirleyici olacak.

İki oyuncu gözde

Premier Lig’in bir başka devi Manchester United’da oynayan Fred için de girişimler sürüyor. Sarı-Kırmızılı kulübün orta saha arayışında mutlu sona en yakın iki oyuncu Fred ve Ndombele olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda tüm planları bozan ayrılık Serie A deviyle anlaştı

Mertens, Seria A deviyle anlaştı

Corriero Dello Sport'un haberine göre; Roma, Galatasaray'dan Dries Mertens ile anlaştı. Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın, bu gelişme üzerine tüm planlarında revizyon yapması bekleniyor. Cim-Bom, beklenmeyen bu sürpriz transfer gelişmesinin nasıl sonuçlanacağına önümüzdeki günlerde karar verecek. 

Zalgiris maçında takımına galibiyeti getiren Mertens şu açıklamaları yapmıştı:

Kolay değildi açıkçası. Bir üst tura yükseldik. Bu akşam kazandık ve yola devam ediyoruz. Bu maçtan da öğrenmemiz gereken dersler var. Bir sonraki maçımıza konsantre olacağız. Yeni gelen oyuncularımız var. Onlarla beraber daha üst seviyelere çıkacağız.

 35 MAÇA ÇIKTI

Uzun yıllar Napoli forması giydikten sonra geride bıraktığımız sezon başında Galatasaray'a transfer olan Mertensi, sarı-kırmızılı takımda toplam 35 maça çıktı. Belçikalı futbolcu bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 5 de asist yaptı.

Galatasarayda tüm planları bozan ayrılık Serie A deviyle anlaştı

Mertens kimdir?

6 Mayıs 1987 tarihinde Belçika'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Anderlecht altyapısında başladı ardından Gent altyapısına transfer oldu. Sırasıyla AGOVV, Utrecht, PSV Eindhoven ve Napoli formaları giydi. 2013'ten 2022 yılına kadar İtalyan ekibinde oynayan Mertens, çıktığı 396 karşılaşmada 148 gol kaydetti ve 90 da asist yaptı. 36 yaşındaki deneyimli futbolcu, orta sahada forma giyiyor. Belçika Milli Takımı ile 109 maça çıkan Mertens, rakip fileleri 21 kez sarstı. 1.69 cm boyundaki Belçikalı yıldızın güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro değerinde bulunuyor.

Galatasarayda tüm planları bozan ayrılık Serie A deviyle anlaştı
 

YORUM YAZ