MENÜ

Galatasaray'da Torreira krizi! İşte mutsuzluğunun nedeni...

Son şampiyon Galatasaray, lige Kayserispor beraberliğiyle başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise play-off turunda Molde ile eşleşen Cimbom, bu hafta da ligde Trabzonspor'u evinde ağırlayacak. Transferin hızlı takımlarından olan sarı-kırmızılı ekipte Lucas Torreira için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da Torreira krizi! İşte mutsuzluğunun nedeni...

Trendyol Süper Lig'de Kayserispor ile berabere kalarak puan kaybıyla başlayan Galatasaray, bu hafta Trabzonspor'u evinde ağırlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise play-off'a yükselerek Molde'nin rakibi olan temsilcimiz Galatasaray bu turu da geçmek ve gruplara kalmak istiyor. Bu sezon kadrosuna birçok yıldızı katan Galatasaray, yaptığı flaş transferlerle adından söz ettirmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar'da yıldız futbolcu Torreira ile ilgili sürpriz bir iddia da ortaya atıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

6 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Arsenal'den kadrosuna kattığı Uruguaylı yıldız Lucas Torreira, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.  Yıldız oyuncu sezon başında 6 milyon Euro bedelle sarı - kırmızılılara transfer olurken 27 yaşındaki orta saha oyuncusu gösterdiği performansla Avrupa'nın takibine girmişti.

Galatasarayda Torreira krizi İşte mutsuzluğunun nedeni...

LAZİO PEŞİNDE!

Avrupa'dan birçok kulübün talip olduğu Torreira için İtalyan ekibi Lazio devreye girmişti. Torreira'nın sosyal medya hesabından yapmış olduğu İtalya paylaşımı da Çizme basınında transfer iddialarını güçlendirmişti. İtalya'da çıkan haberlere göre Torreira, Lazio'Nun teknik direktörü Sarri ile birlikte çalışmak istiyor.

TEKLİF REDDEDİLDİ

Lazio'nun Lucas Torreira için 15 milyon euro değerinde bir teklif yaptığı ancak bu teklifin Galatasaray tarafından reddedilerek görüşmelerin sonlandırıldığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Torreira krizi İşte mutsuzluğunun nedeni...

İLK MAÇTA OYNAMADI

Bu gelişmelerin ardından Lucas Torreira'nın Kayserispor maçında oynamak istemediği iddia eidlmişse de Okan Buruk, yıldız futbolcusunun mide bulantısı nedeniyle oynamadığını ifade etmişti.

MOLDE RÖVANŞINDA OYNAYABİLİR

Galatasaray'da Olimpija Ljubljana ile oynanan rövanş maçında rakip oyuncunun aşil tendonuna bastığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Lucas Torreira’nın alacağı ceza kritik öneme sahip. Uruguaylı ön libero, haftaya Molde ile deplasmanda oynanacak Play-Off ilk maçında forma giyemeyecek. Ancak UEFA’nın 2 maçlık ceza yerine, talimatlara göre oyuncuya 1 maç ceza verebileceği belirtiliyor. Bu durumda yıldız futbolcu, İstanbul’daki rövanş mücadelesinde sahaya çıkma şansı bulacak. Torreira, kırmızı kartı görene kadar Galatasaray’da takımın en iyisiydi.

Galatasarayda Torreira krizi İşte mutsuzluğunun nedeni...

TORREIRA MUTSUZ İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'da Lucas Torreira'nın düşük ücret nedeniyle mutsuz olduğu kulaktan kulağa yayılırken, Olimpija rövanşında gördüğü kırmızı kart bu duruma yorumlandı. Futbolcuya Ada'dan teklif olmasının da kafasını karıştırdığı belirtildi. Takımın ismi açıklanmazken rakamın 18 milyon Euro'ya çıktığı ancak Galatasaray'ın satmayı düşünmediği belirtildi.

Haberin Devamı

LİNNES'TEN GALATASARAY'A MESAJ

Molde'nin Play-Off'a kalarak Galatasaray ile rakip olmasını sağlayan Martin Linnes, eski takımına karşı çıkacağı maçı dört gözle bekliyor. Tecrübeli savunmacı, Galatasaray’ın karşısına çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Dört gözle Galatasaray maçını bekliyorum. İstanbul’da harika 6 yıl geçirdim. Bu eşleşme benim için çok özel olacak” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Torreira krizi İşte mutsuzluğunun nedeni...

ZANİOLO İMZAYI ATIYOR

Aston Villa'nın Galatasaray'dan transferi konusunda anlaşma sağladığı Nicolo Zaniolo, dün akşam saatlerinde İngiltere'ye giderken yeni takımıyla sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla birlikte Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, dün akşam saatlerinde İngiltere’ye geçti. İtalyan yıldız burada yapılacak sağlık kontrollerinin ardından İngiliz deviyle sözleşme imzalayacak.

Galatasarayda Torreira krizi İşte mutsuzluğunun nedeni...

 

YORUM YAZ