Galatasaray'da taraftarın şampiyonluğa etkisi! Konya Stadı’nı Aslantepe’ye çevirdiler

Galatasaraylı taraftarlar, sezonun son maçında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki karşılaşmada Sarı-Kırmızılı takımlarına tam destek verdi. Maç boyunca Okan Buruk ve öğrencilerinin arkasında itici güç olan futbolseverler, şampiyonluğu meşalelerle kutladı.

Galatasaray'da taraftarın şampiyonluğa etkisi! Konya Stadı’nı Aslantepe’ye çevirdiler

Trendyol Süper Lig’de 38. ve son maçında dün akşam Konyaspor’a konuk olan Galatasaray, rakibini 3-1’lik skorla devirip şampiyonluk ipini göğüsledi. Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu’nun golleriyle zafere ulaştı ve tam 102 puanla sezonu zirvede tamamladı. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki mücadelede Galatasaraylı taraftarlar da takımlarını yine yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda kendilerine ayrılan bölümü tıklım tıklım dolduran futbolseverler, şova ilk düdük öncesinde başladı. Teknik direktör Okan Buruk ve öğrencilerine büyük bir sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, ilk düdükle beraber Konya Stadı’nı adeta Aslantepe’ye çevirdi.

Galatasarayda taraftarın şampiyonluğa etkisi Konya Stadı’nı Aslantepe’ye çevirdiler

‘ŞAMPİYON CİM BOM’

Yaptıkları tezahüratlarla işitsel şölen sunan ve takımlarının arkasında büyük bir itici güç olmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmanın son anlarına doğru şampiyonluğun artık Aslan’ın ellerinde olmasının kesinleşmesi sonrası bu kez meşaleleri yaktı. Konya Stadı’nda bu kez görsel şölen sunan taraftarlar, son düdükle beraber stadı, ‘Şampiyon Cim Bom’ tezahüratlarıyla inletti. Futbolcular da saha içerisinde yaşadıkları sevincin ardından soluğu taraftarlarının önünde alıp coşkularını Galatasaraylı futbolseverlerle paylaştılar.

Haberin Devamı

Dün akşam Konya deplasmanından 3-1’lik zaferle ayrılan Sarı-Kırmızılılar, 24. şampiyonluklarına ulaştılar. Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu’nun golleriyle sezonu 102 puanla tamamlayıp şampiyonluk tacını takan Galatasaray takımı, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda son düdüğün çalmasının ardından doyasıya bir coşku yaşadı. Teknik ekip ve futbolcular, üzerinde, ‘İyiler sonunda mutlaka ka24nır’ yazan tişörtlerini giyip çılgınlar gibi eğlendiler. Yağmur altındaki kutlamada marşlar ve tezahüratlarla coşkularını yaşayan oyuncular, şampiyonluğun keyfini çıkardılar.

Galatasarayda taraftarın şampiyonluğa etkisi Konya Stadı’nı Aslantepe’ye çevirdiler

OKAN BURUK, ICARDİ’NİN OMUZLARINDA..

Erden Timur başta olmak üzere yöneticiler de sahaya inerek takımın coşkusuna ortak oldular. Futbolcular, teknik direktör Okan Buruk’u havaya atarak genç hocayı onurlandırırken Mauro Icardi, Okan hocayla ayrı bir kutlama yaptı. Arjantinli süperstar, Buruk’u, geçen seneki şampiyonlukta olduğu gibi yine omuzlarına alarak hocasına olan sevgisini gösterdi.

YORUM YAZ