MENÜ

Galatasaray'da son dakika Salih Özcan gelişmesi! İlk açıklama geldi...

Orta sahaya mutlaka transfer yapmak isteyen Galatasaray için sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray, iddialara göre Bundesliga devi Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Salih Özcan için transfer girişimlerine başladı. Milli futbolcunun transferine dair ilk resmi açıklama da geldi...

Galatasaray'da son dakika Salih Özcan gelişmesi! İlk açıklama geldi...

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılı takım, son olarak radarına Salih Özcan'ı aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Dortmund'a teklif yaptı

İddialara göre Salih Özcan transferi için harekete geçen Galatasaray yönetimi, Borussia Dortmund'a teklif yaptı. Taraflar arasında yapılan görüşmelerde ciddi yol katedildiği belirtildi.

Salih Özcan Cimbom'a sıcak

Haberde, Almanya'da doğup büyüyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan'ın, Galatasaray forması giymeye ve kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Salih Özcan teklifi doğruladı!

Ayrıca Sky Sports'a konuşan Salih Özcan, "Galatasaray'dan teklif geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri" ifadelerini kullandı.

"Gelecek ne getirecek, göreceğiz"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha 3 yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Şu anda burada mutluyum ve Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım" dedi.

Haberin Devamı

Yerli statüsünde önemli oyuncu

TFF'nin belirttiği kurala göre Türkiye'de takımlar müsabakalarda en az 3 yerli futbolcuyu sahaya sürmek zorunda. Galatasaray'ın ideal 11'ine bakıldığında Abülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nun yazıldığı görülürken, üçüncü futbolcunun kim olacağı belirsiz.

Salih Özcan'ın Galatasaray'a gelmesi, teknik direktör Okan Buruk'un yerli rotasyonu konusunda elini önemli ölçüde rahatlatacak.

Son maçta şampiyonluğu kaçırdı

Salih Özcan, geçen sezon Borussia Dortmund ile birlikte şampiyonluğu son maçta kaçırdı. Kendi sahasında Maniz 05 ile berabere kalan Sarı-Siyahlılar, Bayern’in aynı gün deplasmanda kazanmasıyla birlikte ligi ikinci sırada bitirdi.

Dortmund'a 5 milyon Euro'ya gitti

Futbola Almanya'da başlayan Salih Özcan, Köln'de profesyonel oldu. Başarılı önlibero, 2020'de 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Salih Özcan'ın performansı

Geçen sezona sakatlıkla başlayan Salih Özcan, Borussia Dortmund formasıyla 36 maça çıktı. Gol atma başarısı gösteremeyen Özcan, 2 asiste imza attı.

Galatasarayda son dakika Salih Özcan gelişmesi İlk açıklama geldi...

YORUM YAZ