MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Okan Buruk'un Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

Zaha, Ziyech ve Ndombele ne zaman forma giyecek? Galatasaray'da taraftar yeni transferlerin son durumunu merak ediyor. 22 günde Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yedi zorlu maça çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yeni transferleri takıma hazırlıyor. Buruk kısa vadede Zaha, Ziyech ve Ndombele gibi isimlere şans vermeyi planlıyor...

Galatasaray'da son dakika! Okan Buruk'un Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

Galatasaray transfer dönemini en hareketli geçiren takımların başında geliyor. Sarı-Kırmızıl takım Hakim Ziyech, Ndombele, Zaha ve Davinson Sanchez gibi isimleri kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu oyuncuları en kısa süre içinde sahada görmek isterken 22 günde oynanacak 7 zorlu mücadele öncesi Okan Buruk ana kadrosunu kurmaya çalışıyor.

Haberin Devamı


Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

İlk olarak Samsunspor'la karşılaşacak Galatasaray'da Buruk yeni transferlerden bazılarını 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. İşte Galatasaray'da yeni transferlerin son durumu ve Okan Buruk'un Samsunspor maçında sahaya sürmeye hazırlandığı 11'in detayları...

22 GÜNDE 7 ZORLU MAÇ

Galatasaray, 17 Eylül itibariyle 22 günde 7 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Galatasaray'ı bir sonraki milli araya kadar lig ve Avrupa'da zorlu maçlar bekliyor. 22 günde 7 maç oynayacak sarı kırmızıların ilk sınavı cumartesi akşamı Samsunspor ile olacak.

Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

Haftaya çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'ı konuk edecek Aslan, Süper Lig'de Başakşehir ve İstanbulspor deplasmanlarının ardından RAMS Park'ta Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. G.Saray, ekim ayının ilk haftasında Old Trafford'da Manchester United'ın karşısına çıkacak ve dönüşte soluğu Antalya'da alacak.

Haberin Devamı

OKAN BURUK NEŞTERİ VURDU! GÖNDERİLİYOR

GALATASARAY MAÇ PROGRAMI

17 Eylül | Galatasaray - Samsunspor
20 Eylül | Galatasaray - Kopenhag
23 Eylül | Başakşehir - Galatasaray
26 Eylül | İstanbulspor - Galatasaray
30 Eylül | Ankaragücü - Galatasaray
3 Ekim | Manchester United - Galatasaray
7 Ekim | Antalyaspor - Galatasaray

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ LİSTESİ

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu"

3 YENİ YILDIZ SAHADA OLACAK

Teknik direktör Okan Buruk, yeni transferleri Zaha, Ziyech ve Ndombele'den bu zorlu maç trafiğinde yararlanmak istiyor. Fizik olarak yüzde yüz hazır hale getirilmeye çalışılan yıldız oyunculara özellikle Şampiyonlar Ligi arenasında ihtiyaç var. 49 yaşındaki hoca, Avrupa dönüşlerinde Süper Lig'de rotasyon yapmayı düşünüyor ve her futbolcusunu formda tutmaya çalışıyor.

ZAHA DA DÖNÜYOR!

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Wilfried Zaha Kayserispor ve Olimpija Ljubljana maçlarında süre almıştı. Olimpija Ljubljana maçında darbe alan oyuncu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun kısa süre içinde takıma katılması beklenirken Kopenhag ile oynanacak maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

ZİYECH TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, dün takımla çalışmalara başladı. Taraftarın bir an önce sahada görmek istediği tecrübeli orta saha, fiziksel eksiğini en kısa sürede kapatmayı planlıyor. Okan Buruk'un Ziyech'i Samsunspor maçı kadrosuna almasına kesin gözüyle bakılıyor.

DAVINSON SANCHEZ DÖNÜYOR

Galatasaray'ın Tottenham'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Davinson Sanchez Kolombiya Milli Takımı'nda bulunduğu için takıma katılamamıştı. Yıldız defans oyuncusunun cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor. Samsunspor maçında kadroda olmayacak Sanchez'in Kopenhag maçında kadroda olma ihtimali bulunuyor.

Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

OKAN BURUK'UN SAMSUNSPOR PLANI!

Buruk kalede kaleci Muslera'ya şans verecek. Samsunspor maçında savunma dörtlüsü değişmeyecek. Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Angelino'nun forma giymesi bekleniyor. Asıl sürprizin orta sahada yaşanması bekleniyor. Mertens'i Kopenhag maçında 11 başlatmayı planlayan Buruk Samsunspor maçında NDombele'yi 11'de oynatmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

 

Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

Torreira, Kerem Demirbay ve Ndombele üçlüsünün sahada olması bekleniyor. Sağ kanatta Tete, sol kanatta Kerem Aktürkoğlu ve forvette ise Icardi'nin oynaması öngörülüyor. Milli Takım'dan sakat dönen Kerem Aktürkoğlu'nun oynamaması durumunda yerine Barış Alper Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

Galatasarayda son dakika Okan Burukun Zaha, Ziyech ve Ndombele kararı...

YORUM YAZ