MENÜ

Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! Wanda Nara & Erden Timur...

Galatasaray'da bu sezon şampiyonlukta büyük payı olan ve sezona damga vuran bir performans ortaya koyan Mauro Icardi'nin son durumu büyük merak konusu. Sarı-Kırmızılı takım forvet bölgesi için kiralık sözleşmesi biten Icardi'den vazgeçmiyor. Arjantinli golcü ile ilgili Galatasaray cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! Wanda Nara & Erden Timur...

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Bu sezon başında PSG'den kiralanan ve muhteşem bir performans ortaya koyan, şampiyonluk yarışında büyük paya sahip olan Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu. Galatasaray yıldız golcüyü yeniden kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray & Icardi cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Icardi ve konuyla alakalı gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün akşam A Spor canlı yayınında soruları yanıtladı. Başkan Özbek, Mauro Icardi'yi transfer etmek için PSG ile görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

"GALATASARAY MARKASINA YAKIŞTI"

"Icardi'nin performansı çerçevesinde de çok başarılı bir transferdi ama düşünebiliyor musunuz Galatasaray'da 750 bin euroya oynadı. Transferin başarısını ölçebilmek için performansına ve maliyetine bakarsınız. 750 bin euro üzerini PSG ödüyor. 31 Mayıs itibarı ile bitti kontrat. Bizim çabamız var Icardi bu kadar sevilmiş ve başarılı olmuşken. Attığı goller sadece değil, Icardi'nin duruşu, Galatasaray markasına yakışması ve beyefendiliği de önemli"

"ICARDI, GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR"

Haberin Devamı

"Icardi Galatasaray'ı seviyor ve devam etmek istiyor. Bunlar profesyonel kişiler ve alacağı paralara da bakıyorlar normal olarak. PSG ile aynı şartlarla kiralayabilir miyiz diye konuşuyoruz. Birkaç firmaya gittik Icardi için bize destek olur musunuz diye, hemen oluruz dediler. Her türlü imkanı devreye sokma peşindeyiz"

GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ!

BAYERN, ICARDI İÇİN TEMASA GEÇTİ

Lewandowski'yi Barcelona'ya yolladıktan sonra santrfor krizi yaşayan Alman devi, çareyi Icardi transferinde buldu. Alman basınına göre Bayern yetkilileri hem PSG hem de Icardi'yle temasa geçti.

Münih ekibinin araya girmesi, PSG'nin Icardi için bonservis beklentisini de yükseltmiş durumda. Ancak Galatasaray'ın önüne çıkan tek engel Bayern Münih değil.

ICARDI'YE TALİP VAR!

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan ve Sarı-Kırmızılılar'ın tüm şartları zorlayarak yeniden takıma kazandırmak istediği Mauro Icardi için de Al Taawoun devrede. Taawoun'un, Arjantinli süperstar için yıllık 30 milyon Euro gibi bir rakamı ayırdığı belirtiliyor.

ERDEN TİMUR KONUŞTU!

"Suudi Arabistan'dan Mauro Icardi'ye çok ciddi teklifler var. Arabistan devleti her takıma birer milyar fon veriyor. Bu nedenle her oyuncunun maaşı 2-3 kat arttı. Icardi burada oynamak için her şeyi yapıyor ama 30 milyon Euro gibi bir maaş varken oyuncuyu da anlamak lazım."

23 GOL ATTI

Arjantinli santrfor Galatasaray'da toplam 26 maça çıktı. Icardi bu karşılaşmalarda 23 gol attı. Ayrıca 3 de asist yaptı.

Haberin Devamı

HAFTA BAŞI GÖRÜŞME VAR!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Icardi'yi yeniden kadrosuna katmak isteyen Galatasaray hafta başı Arjantinli golcünün menajeri ve eşi olan Wanda Nara ile görüşecek. Galatasaray yıldız futbolcu için yapabileceği maksimum teklifi yapacak. Ayrıca toplantıda Icardi'nin talepleri dinlenecek. Görüşmenin İtalya'da yapılması bekleniyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ