MENÜ

Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! Arjantinliye yakın kaynaklar konuştu...

Galatasaray'da durumu en çok merak edilen isim Mauro Icardi. Yıldız futbolcuya Arabistan ve bir çok Avrupa kulübünden teklif var. Galatasaray taraftarı da Icardi'nin gelip gelmeyeceği konusuna kilitlenmiş durumda. Fanatik Arjantinli golcüye yakın kaynaklara ulaştı ve oyuncunun son durumuyla ilgili bilgi aldı. İşte Icardi ve Galatasaray görüşmelerine dair detaylar...

Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi! Arjantinliye yakın kaynaklar konuştu...

Icardi Galatasaray'a gelecek mi? Galatasaray taraftarı en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Arjantinli golcü kiralık olarak geldiği Sarı-Kırmızılı takımda büyük bir çıkışa imza attı. Galatasaray'la şampiyonluk yaşayan Icardi 23 golle muhteşem bir performans sergiledi. Yıldız futbolcunun PSG ile sözleşmesi devam ediyor ancak Fransa'da kalmayacak gibi duruyor. Icardi'ye yakın kaynaklar yıldız futbolcunun son durumuyla ilgili görüşlerini paylaştı. İşte Icardi'ye dair son bilgiler ve detaylar...

Haberin Devamı

25 MİLYON EURO ÖNERİLMİŞTİ

Kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak bakan Mauro Icardi için transferde dengeleri bozacak teklif Al Taawon'dan gelmişti. Suudi Arabistan ekibi Mauro Icardi'ye senelik 25 milyon Euro kazanacağı bir sözleşme teklifinde bulundu.

BU TEKLİFE RAĞMEN ÖNCELİK GALATASARAY'DI

Arjantinli forvet, her şeye rağmen Sarı-Kırmızılılar'da forma giymeye devam etmek istiyordu. Fakat yıllık ücretin nasıl karşılanacağı konusu ise büyük bir problemdi. Gelen son haberlere göre Icardi'nin önceliği halen Galatasaray'dı.

SENELİK MALİYETİ 12.5 MİLYON EURO'YA ÇIKACAKTI

30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a ücretinin yükseltilmesini şart koştu. Icardi'nin taleplerine göre senelik maliyeti; maaşı, bonuslar ve imaj haklarıyla birlikte 12.5 milyon Euro'yu buluyor. Haliyle maliyet sorunu da Aslan'ın başını ağrıtıyordu.

Haberin Devamı

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA GÜLER YORUMU!

SON TEKLİF HESAPLARI BOZACAK

Galatasaray, Al Taawon'un teklifine rağmen Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak adına avantajlı taraf olsa da Suudi Arabistan'dan gelen son teklif, işleri değiştirebilir. Mauro Icardi transferi, orada da bir rekabeti ortaya çıkarırken Al Shabab teklifiyle dengeleri bozmaya hazırlanıyor.

PSG'YE 20 MİLYON EURO!

Tuttomercatoweb'in Suudi Arabistan'daki kaynakları aracılığıyla hazırladığı habere göre Al Shabab, Galatasaray'ın bonservisini çok daha uygun bir tutara almaya çalıştığı Mauro Icardi için PSG'ye 20 milyon Euro ödemeye hazır. Al Shabab ve PSG arasındaki görüşmelerin son noktada olduğu ifade ediliyor.

ICARDI'YE 80 MİLYON EURO!

Al Shabab, bonservisine 20 milyon Euro ödemeye hazırlandığı Mauro Icardi'ye ise senelik 40 milyon Euro'dan 2 sene için toplam 80 milyon Euro'luk bir öneri sunmuş durumda. Al Shabab'ın bu teklifi sonrasında Icardi konusunda kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanmasının beklendiği aktarılıyor.

Galatasarayda son dakika Icardi gelişmesi Arjantinliye yakın kaynaklar konuştu...

ICARDI'YE YAKIN KAYNAKLAR KONUŞTU

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fanatik'ten Yakup Çınar'a konuşan Icardi'ye yakın kaynaklar "Suudi Arabistan bir çok iyi oyuncu aldı. Oradaki lig çok enteresan olacak. Avrupa'dan da bir çok kulüple görüşüyoruz. Türkiye'de olmaktan çok mutlu ancak profesyonel bir oyuncu. Icardi'nin Galatasaray'da devam etme ihtimali yüzde 50!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda son dakika Icardi gelişmesi Arjantinliye yakın kaynaklar konuştu...

YORUM YAZ