MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Bir ayrılık haberi ve iki genç yıldız...

Galatasaray'da transferde artık son girişimler yaşanıyor. 12 önemli yıldızı kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takımda ayrıca bir çok ayrılık oldu. 15 yabancı kontenjanı bulunan Galatasaray'da bir oyuncuyla daha yollar ayrılacak. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar iki önemli yıldız adayını da kadrosuna katmayı hazırlanıyor.

Galatasaray'da son dakika! Bir ayrılık haberi ve iki genç yıldız...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur önderliğinde tarihi bir transfer dönemini geride bıraktı. 12 yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takımda sürpriz ayrılıklar da yaşandı. Yapılan transferler sonrası yabancı sayısı 15'e çıkan Galatasaray'da bir önemli isimle daha yollar ayrılırken iki gelecek vadeden futbolcunun da kadroya katılması bekleniyor...

Haberin Devamı

DÜNYA YILDIZLARI GELDİ!

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech'i dahil etti. Galatasaray ayrıca transferin son günü iki bomba birden patlatarak Tottenham'dan Davinson Sanchez ve Ndombele'yi kadrosuna kattı.

100 GOL ATAN GENCİ ALDILAR

Galatasaray, altyapıya takviye yapmaya devam ediyor. Geçen günlerde Manisa FK'dan 17 yaşındaki Efe Eriş'i renklerine bağlayan Galatasaray, Silivrispor altyapısında yetişen Mustafa Kürşat Tümay'ı da transfer etti.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Silivrispor'da geçen sezon forma giydiği U16, U17 ve U18 kategorilerinde 38 maçta 100 gol kaydetmişti.

2007 doğumlu olan genç futbolcu, 100 gol ile rekor kırarken 2021-22 sezonunda ise oynadığı 23 karşılaşmada 59 kez gol sevinci yaşadı.

SÜRPRİZ AYRILIKLAR!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı.

Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Daha sonra Emin Bayram Westerlo, Berkan Kutlu Genoa ve Fredrik Mijdtsö'de bonservisiyle Pendikspor'un yolunu tuttu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ LİSTESİ

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angeliño, Davinson Sánchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tetê, Hakim Ziyech, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cédric Bakambu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

20 Eylül - 19.45Galatasaray - Copenhagen (RAMS Park)

3 Ekim - 22.00Manchester United - Galatasaray (Old Trafford)

24 Ekim - 19.45Galatasaray - Bayern Münih (RAMS Park)

8 Kasım - 23.00Bayern Münih - Galatasaray (Allianz Arena)

29 Kasım - 20.45Galatasaray - Manchester United (RAMS Park)

12 Aralık - 23.00Copenhagen - Galatasaray (Parken)

İKİ GENÇ YILDIZ GELİYOR!

Galatasaray transfer dönemini sadece yıldız takviyesiyle değil, gençlere yatırım yaparak da geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar, Borussia Dortmund altyapısında yetişen 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz’ün transferini bitirdi. Genç yetenek hem orta sahada hem de forvet arkasında hücuma yönelik görev yapabiliyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, gurbetçi futbolcuyu geleceğe yatırım olarak düşünüyor. A takımda süre alması zor görünse de Gökdeniz’i o seviyeye ulaştırmak için çeşitli formüller düşünülüyor. İlk plan, genç oyuncuyu önce akademi takımlarına dahil edip, ardından süre alabileceği bir başka kulübe kiralamak.

Haberin Devamı

EYÜP AYDIN BİTİYOR!

Avrupa çapındaki gençlik yatırımı bununla da sınırlı değil. Galatasaray, Bayern Münih altyapısında yetişen 19 yaşındaki Eyüp Aydın’ın transferini de bitiriyor. Genç ön liberonun birkaç gün içinde Türkiye’ye gelip resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Eyüp de tıpkı Gökdeniz gibi bu sezon olmasa da gelecek yıllarda A takım için düşünülüyor. Plan, yüksek potansiyeli olan bu iki oyuncuyu Türk futboluna kazandırıp hem sahada yararlanmak hem de ileride yapılacak satışlarla kulübe gelir getirebilmek.

LEO DUBOIS'LE YOLLAR AYRILIYOR

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre yabancı sayısı 15'e yükselen Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda. Sacha Boey'a formasını kaptıran Leo Dubois gözden çıkarıldı. Süper Lig'den bazı kulüpler ve Katar'tan teklifler var. Fransız oyuncunun menajeri geçen hafta İstanbul'a gelmişti. Fransız oyuncu ve menajeri Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'la bir görüşme gerçekleştirecek. Dubois, takımla çalışmalara devam etse de ayrılığın bugün ya da yarın gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ANCELOTTI'NIN TORUNU ARDA GÜLER FORMASIYLA

Pendikspor, Eyüpspor, Başakşehir ve bazı Süper Lig kulüpleri tecrübeli sağ beki kadrosuna katmak için hem oyuncu hem de Galatasaray'la görüşmelerini sürdürüyor. Katar'dan bazı kulüplerin de Dubois'le ilgilendiği gelen haberler arasında...

2.5 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Leo Dubois geçen sezon başında Lyon'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Fransa'da Nantes alt yapısında futbola başlayan 28 yaşındaki futbolcu 2018 yılında Lyon'a transfer olmuştu. Dubois bir dönem performansıyla Fransa Milli Takımı'na kadar yükselmişti. Fransız sağ bek 13 kez Fransa A Milli Takım forması giydi.

Galatasarayda son dakika Bir ayrılık haberi ve iki genç yıldız...

YORUM YAZ