MENÜ

Galatasaray'da son dakika ayrılık haberi! Fredrik Midtsjo'nün yeni takımı

Galatasaray'da kadroya katılan oyuncular kadar takımdan gönderilecek oyuncuların da durumu büyük merak konusu. Deplasmanda oynanan ve Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Molde maçında sonradan oyuna girdikten sonra galibiyet golünü atan Fredrik Midtsjo'nün yeni takımı belli oldu. Norveçli oyuncuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip olmuştu.

Galatasaray'da son dakika ayrılık haberi! Fredrik Midtsjo'nün yeni takımı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde'yi deplasmanda 3-2 yenerek avantajlı skoru elde etmişti. Bu karşılaşmada sonradan oyuna giren ve Icardi'nin asistinde galibiyet golünü atan Fredrik Midtsjo'nün takımdan ayrılıyor. Norveçli futbolcuya İtalya, İspanya ve Süper Lig'den 3 takım talip olmuştu. Yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray sonrasında bombaları art arda patlattı. Angelino, Kerem Demirbay, Halil Dervişoğlu, Sıraçhan Nas, Günay Güvenç, Hakim Ziyech, Bakambu, Tete ve Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda bazı ayrılıklarda yaşandı.

Önemli transferler gelirken, Zaniolo, Yunus Akgün, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Batuhan Şen, Metehan Baltacı gibi oyuncular takımdan ayrıldı.

Geçen sezon AZ Alkmaar'dan transfer edilen ve beklentilerin altında kalan Fredrik Midtsjo'nün bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. İtalya, İspanya'dan kiralık satın alma opsiyonuyla teklif alan 30 yaşındaki oyuncu kiralık gitmek istemiyordu.

Midtsjo'ye ayrıca Süper Lig'den de Başakşehir, Samsunspor ve Pendikspor talip oldu. Başakşehir ve Samsunspor oyuncuya bonservis ödemek istemiyor ancak Pendikspor'un Norveçli futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmaya sıcak baktığı belirtiliyordu.

Haberin Devamı

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray forması giyen Fredrik Midtsjö Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'la anlaştı. Pendikspor bu transfer için 2 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.

Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjo Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.

Galatasaray geçen sezon başında Fredrik Midtsjo'yü AZ Alkmaar'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Deneyimli oyuncunun Sarı-Kırmızılı kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Norveç Milli Takım formasını 11 kez terleten merkez orta sahanın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

MOLDE RÖVANŞINDA KADRODA YOKTU

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nun ilk maçında deplasmanda 3-2'lik Malmö galibiyetini son dakikada attığı golle getiren Fredrik Midtsjö, rövanş mücadelesinde kadroda yer almadı. 

Galatasarayda son dakika ayrılık haberi Fredrik Midtsjonün yeni takımı

 

 

YORUM YAZ