MENÜ

Galatasaray'da son dakika! 100 yıl forma müjdesi...

Bu sezon 400 bin forma satan ve rekora imzaya atmaya hazırlanan Galatasaray'da 100. yıl formaları büyük ilgi görmüştü. 90 bin 100. yıl formasını kısa sürede taraftarıyla buluşturan Galatasaray Mağazacılık A.Ş 250 bin formayı da kısa süre içinde taraftarına sunmayı planlıyor...

Galatasaray'da son dakika! 100 yıl forma müjdesi...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Özgörkey'in istifası sonrası Mağazacılık A.Ş'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon 400 bin forma satan ve rekora imzaya atmaya hazırlanan Galatasaray'da 100. yıl formaları büyük ilgi görmüştü. 90 bin 100. yıl formasını kısa sürede taraftarıyla buluşturan Galatasaray Mağazacılık A.Ş 250 bin formayı da kısa süre içinde taraftarına sunmayı planlıyor...

Haberin Devamı

HAKAN SARIÖZ FIRTINASI!

Galatasaray Mağazacılık A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi olan ve hali hazırda tekstil işiyle uğraşan Hakan Sarıöz önderliğinde önemli işler yapılıyor. Meslek hayatındaki büyük tecrübesini Galatasaray için harcayan Sarıöz ve ekibi kısa süre içinde büyük değişime imza attı. Artık Store'larda ürün sıkıntısı yaşanmazken kalitede büyük ölçüde artmış durumda.

Galatasarayda son dakika 100 yıl forma müjdesi...

HEDEF 2 MİLYAR TL GELİR

Galatasaray mağazacılık A.Ş yeni sezonun ilk 6 ayında 1 milyar TL ciro yaptı. Kalan 6 aylık bölümde de beklentiler 1 milyar TL toplamda ise hedef 2 milyar TL. Bu arada transfer döneminde gösterilen refleksle Icardi, Zaha, Ziyech ve diğer önemli yıldızlar için hazırlanan kıyafet ve ürün koleksiyonları da taraftardan büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

250 BİN YENİ 100. YIL FORMASI

Galatasaray'ın bu sezon Cumhuriyet'in 100. yılına özel ürettiği forma büyük ilgi görmüştü. İlk başta satışa sunulan 90 bin forma anında tükendi. Nike'la anlaşması sona erecek Sarı-Kırmızılı takım 250 bin sipariş daha verdi. Bu formaların ilk partilerinin 1 hafta 10 gün içinde storelarda yerini alması bekleniyor.

Galatasarayda son dakika 100 yıl forma müjdesi...

REKOR BEKLENİYOR...

Galatasaray Mağazacılık A.Ş bu sezon store ve online satışlarda toplamda 400 bin forma sattı. 250 bin 100. yıl formasıyla birlikte ekstra 100 bin formanın daha satılması toplamda ise rakamın 750 bine çıkması bekleniyor. 750 binlik satış rakamına ulaşılırsa Galatasaray tarihinin en büyük forma satışı bu sezonda gerçekleşmiş olacak.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Galatasarayda son dakika 100 yıl forma müjdesi...

YORUM YAZ