MENÜ

Galatasaray'da sol bek transferinde yeni gelişme! Tam 42 milyon Euro ödenmiş...

Geçen sezonun transfer şampiyonu Galatasaray'da gözler yeniden transferde. Ankaragücü galibiyetiyle şampiyonluğu garantileyen ve Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme oynayacak Sarı-Kırmızılı takım bir taraftan da transfer çalışmalarına başladı. Bu sezon özellikle sol bek konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray bu problemi önemli bir yıldız transfer ederek sonlandırmak istiyor. İşte Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen sol bek transferiyle ilgili tüm detaylar...

Galatasaray'da sol bek transferinde yeni gelişme! Tam 42 milyon Euro ödenmiş...

Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Galatasaray'da gözler şimdi transferde. Bir çok bölgeye takviye yapmaya hazırlaran Sarı-Kırmızılı yönetim sol bek transferi için önemli bir yıldızla görüşüyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın İngiliz kaynaklardan aldığı bilgiye göre Galatasaray yeni sol bek transferi için 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda... İşte Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen sol transferindeki detaylar...

Haberin Devamı

Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray, 34 maç sonunda puanını 82 yaparken en yakın rakibi Fenerbahçe, 34 maç sonunda 77 puanda kaldı. Galatasaray'ın hükmen galip sayılacağı Hatayspor maçı dışında sadece Fenerbahçe maçı kalmış durumda.

BURUK'UN HAYALİ GERÇEK OLDU!

Galatasaray'ın efsane oyuncularından biri olan Okan Buruk, teknik direktör olarak Sarı Kırmızılılar'ın başındaki ilk sezonunda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı. Okan Buruk, ilginç bir tesadüf olsa gerek, 30 yıl önce futbolcu olarak aynı tarihte Galatasaray'daki ilk lig zaferini yaşadığı gün, yine Ankara'da bu kez hoca olarak bu gururu yaşadı.

Haberin Devamı

23. ŞAMPİYONLUK!

Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğa ulaşırken Süper Lig'de 23. kez bu sevinci yaşamış oldu.

Sarı-Kırmızılılar, 2017-18 ve 2018-19'da peş peşe elde ettiği 2 şampiyonluğun ardından yeniden şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

KURA ÇEKİMİ 21 HAZİRAN'DA

Ülkemizi önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, UEFA'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonuna 2. ön eleme turundan başlayacak. Sarı-Kırmızılılar'ın bu turdaki rakibi, 21 Haziran'daki kura çekiminde belli olacak. Cim Bom, ilk maçını 25-26 Temmuz, rövanşı 1-2 Ağustos tarihleri arasında oynayacak. Aslan'ın, gruplara kalması adına önce 3. Tur'u ardından da Play-Off'taki rakiplerini yenmeyi gerekiyor.

GUERREIRO İSMİ DE İDDİA EDİLMİŞTİ!

Adekugbe ile yola devam etmeyecek olan Galatasaray'ın Dortmund'tan ayrılan Raphael Guerreiro ile ilgilendiği iddia edilmişti. Borussia Dortmund'la olan sözleşmesi sona eren ve takımdan gözyaşlarıyla ayrılan Portekizli oyuncu için resmi temasların kurudulduğu belirtilmişti. Ancak Galatasaray, Raphael Guerreiro ile sol kanadını birkaç yıl garantiye almak isterken sarı-kırmızılılar bu transferde yalnız değil. Borussia Dortmund'tan yılda 3,5 milyon Euro kazanan Portekizli futbolcu, son sözleşmelerinden birini yapacağı için yüksek bir gelir beklentisine sahip olduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Galatasarayda sol bek transferinde yeni gelişme Tam 42 milyon Euro ödenmiş...

GALATASARAY'DAN SOL BEK BOMBASI!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın İngiliz kaynaklardan edindiği bilgiye göre Galatasaray geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Leipzig'in 26 yaşındaki İspanyol sol beki Angelino ile ilgileniyor. Bu sezon Bundesliga'da 33 maçta forma giyen ve 9 asiste imza atan Angelino için Sarı-Kırmızılı takımın Alman kulübü ile yakın zamanda görüşmelere başlaması bekleniyor.

KİRALIK SATIN ALMA OPSİYONLU

Galatasaray Angelino transferini kiralık satın alma opsiyonuyla gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımın transfer komitesi bu transfer için en az 5 milyon Euro'yu gözder çıkarmış durumdu.

Galatasarayda sol bek transferinde yeni gelişme Tam 42 milyon Euro ödenmiş...

42 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ!

2013 yılında Deportivo alt yapısından Manchester City'ye 4.5 milyon Euro'ya transfer olan Angelino New York City, Girona, Mallarco, Nac Breda, takımlarında kiralık olarak forma giydi. İspanyol futbolcu 2018 yılında PSV Eindhoven'a 5.5 milyon Euro'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayda sol bek transferinde yeni gelişme Tam 42 milyon Euro ödenmiş...

2018-2019 sezonunda PSV Eindhoven'da 43 maça çıkan Angelino 1 gol 12 asistlik performansından sonra 12 milyon Euro'ya Manchester City'e geri döndü. City'de yarım sezon forma giyen Angelino daha sonra Leipzig'e kiralandı. 1 sezon sonra Alman ekibi 18 milyon Euro'ya sol bek oyuncusunu bonservisiyle kadrosun kattı.

İYİ BİR SEZON GEÇİRDİ

İki sezon boyunca istikrarlı bir şekilde Leipzig forması giyen 26 yaşındaki İspanyol sol bek bu sezon kiralık olarak bir başka Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın formasını giydi. Angelino toplamda 35 maçta 1 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

YORUM YAZ