MENÜ

Galatasaray'da sol bek harekatı! Angelino yerine o geliyor....

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde ilk hedef sol bek transferi! Angelino'yla yolları ayırmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılı takımda ilk hedef belli oldu. Yeni sol bek adayıyla görüşmeler başladı...

Galatasaray'da sol bek harekatı! Angelino yerine o geliyor....

Galatasaray'da sol bek konusu arap saçına döndü. Bu sezona büyük umutlarla transfer edilen Angelino beklentilerin çok altında kaldı. Okan hoca özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında Angelino'nun deneyiminden yararlandı ancak sallantılı performans bir türlü istikrarı getirmedi. Angelino ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da hedef yeni sol bek transferi...

Haberin Devamı

Leipzig'den kiralanan Angelino bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 18 maça çıktı. 26 yaşındaki İspanyol futbolcu 20 maça çıkarsa zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Galatasaray yıldız oyuncunun bonservisini almamak için bundan sonraki süreçte Angelino'ya şans vermeyi düşünmüyor.

"KENDİNE KULÜP BUL"

Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Karagümrük maçının kadrosuna alınmayan Angelino'ya maç öncesinde "Kendine kulüp bul, seni artık oynatmayı düşünmüyoruz" mesajı verildi. Ajax'ın ilgilendiği iddia edilen Angelino da kısa süre önce instagram paylaşımı ile Leipzig'e döneceğinin sinyalini vermişti.

NUNO TAVARES DE LİSTEDEYMİŞ

Sezon başı Galatasaray'ın sol bek transfer listesinde Angelino'nun 1. sırada yer aldığı bu transfer gerçekleşmezse Sarı-Kırmızılı takımın Marsilya'da kiralık olan ve Arsenal'e dönen Nuno Tavares'i alacağı öğrenildi. Ancak o dönem zor da olsa Angelino transferi gerçekleşmiş Portekizli sol bek Nuno Tavares ise Preimer Lig ekibi Nottingham Forest'un yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

YENİ SOL BEK ADAYLARI

Angelino'dan umudu kesen ve Kazımcan'ın performansından memnun olmayan Galatasaray yönetimi yeni sol bek arayışlarına başladı. Bu bölge için iki isimle görüşen Sarı-Kırmızılılar devre arası transfer döneminin ilk günlerinde bu işi noktalamak istiyor.

BRADLEY LOCKO İLE RESMİ TEMASLAR BAŞLADI

Galatasaray Brest forması giyen 21 yaşındaki sol bek Bradley Locko için kulübü ve kendisiyle görüşmelere başladı. Fransız oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı Locko'nun yakınları da Galatasaray'ın teklifini doğruladı.

3-4 MİLYON EURO!

Galatasaray Sacha Boey gibi daha önce Fransa U21'de forma giyen ve gelecek vadeden oyuncunun transferi için 3-4 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Bu sezon Fransa Lig 1'de 16 maça çıkan Lokco'nun güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro. Galatasaray ve Brest kulübü arasında görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

RIDVAN YILMAZ DA ADAY!

Bradley Locko dışında Galatasaray'ın gündeminde eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz da var. İskoç ekibi Rangers'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifi yapılacak. Locko transferi gerçekleşmezse Rıdvan Yılmaz için girişimler hızlandırılacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda sol bek harekatı Angelino yerine o geliyor....

YORUM YAZ