MENÜ

Galatasaray'da sıcak saatler! Stopere bomba isim, Morutan'a sürpriz talip...

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ile ilgili sürpriz iddialar ortaya atıldı. Pisa'ya kiralanan Rumen kanat oyuncusu Olimpiu Morutan'a talip çıkarken Sarı Kırmızılı ekibin Bayern Münih'in dünyaca ünlü stoperiyle ilgilendiği aktarıldı.

Galatasaray'da sıcak saatler! Stopere bomba isim, Morutan'a sürpriz talip...

Milli ara öncesinde Konyaspor'a 2-1 kaybederek 14 maçlık galibiyet serisi noktalanan Galatasaray, gözünü Adana Demirspor maçına çevirdi. Okan Buruk ise mağlubiyetin yaralarını sarıp, yeniden yükselişe geçmeyi hedeflerken transferle ilgili sıcak gelişmeler meydana geldi. Olimpiu Morutan'a talip çıkarken Sarı Kırmızılı ekibin Bayern Münih'in dünyaca ünlü stoperiyle ilgilendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN ZAFER PLANI

Ligde üst üste 14 maç kazanıp, rekor kıran Galatasaray, milli ara öncesinde oynanan Konyaspor maçında aldığı yenilgiyle bu seriye son vermişti. Sarı-Kırmızılılar, ara sonrasında ise 1 Nisan Cumartesi günü Adana Demirspor'u evinde ağırlayacak. Cim Bom'un hocası Okan Buruk ise mağlubiyetin yaralarını sarıp, yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda yeni transfer Nicolo Zaniolo'nın, bu kez ilk 11'de sahaya çıkması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Galatasarayda sıcak saatler Stopere bomba isim, Morutana sürpriz talip...

RACHICA ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

Diğer yandan da son haftaların formda ismi Milot Rashica da mücadeleye özel olarak hazırlanıyor. Bir süredir sakatlığı bulunan ve formasından uzak kalan Dries Mertens de maça yetişmek için özel çaba harcıyor. Buruk da eğer orta sahada istediği kurguyu uygulayabilirse, rakibini bu oyuncularıyla devirmekten başka bir şey düşünmüyor.

Haberin Devamı

ICARDI SUSKUNLUĞUNU BOZACAK

Bu sezon kritik anlarda sahneye çıkıp, Galatasaray'a birbirinden kritik puanlar kazandıran Mauro Icardi, son dönemlerde ise suskun kaldı. Yıldız santrfor, son oynanan Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarını boş geçti. Fakat Icardi, her şeye rağmen idmanlardaki istekli görüntüsü ile parmak ısırtıyor. Ekstra çalışmalar ile hazırlıklarına devam eden 29 yaşındaki futbolcu, bu hafta Adana Demirspor karşısında da suskunluğuna son vermek istiyor. Arjantinli oyuncu, bu doğrultuda Aslan'ın şampiyonluk yürüyüşüne katkı vermek istediğini söyledi.

Galatasarayda sıcak saatler Stopere bomba isim, Morutana sürpriz talip...

MUSLERA'DAN BÜYÜK ÖZVERİ

Aslan'ın file bekçisi Fernando Muslera, Trabzonspor karşılaşmasında ayağında sakatlanmıştı. Uruguaylı eldivenin, 6haftada sahalara dönmesi beklense de bir ay sonra formasına kavuşmuştu. Konyaspor maçında forma giyen Muslera, ağrılarına özel program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. 36 yaşındaki kalecinin de milli arada bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Tecrübeli file bekçisi, Adana Demirspor karşılaşmasında da ilk 11'deki yerini alacak. Bu sezon çıktığı 24 maçın 11'inde kalesinde geçit vermeyen Muslera, 18 gol yedi.

SKORDAN MEMNUN DEĞİL!

 

MORUTAN'A SÜRPRİZ TALİP

Yaz transfer döneminde İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan, burada çarpıcı bir performans sergilemeye devam ediyor... 28 lig maçında 6 gol ve 7 asistlik katkı veren Rumen kanat oyuncusu, Serie A takımlarının da dikkatini çekti. Bonservisi Galatasaray'da olan 23 yaşındaki oyuncuyu, Salernitana'nın izlemeye aldığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda sıcak saatler Stopere bomba isim, Morutana sürpriz talip...

STOPERE BOMBA İDDİA: LUCAS HERNANDEZ

Sarı-Kırmızılılar'da savunmanın vazgeçilmez ismi Victor Nelsson'un sezon sonunda satılma ihtimali bulunuyor. Galatasaray Yönetimi de her ihtimali düşünerek, bu bölgede olabilecek açığı gidermek için arayışlarını sürdürüyor. Son olarak Alman basınından flaş bir iddia geldi.

Galatasarayda sıcak saatler Stopere bomba isim, Morutana sürpriz talip...

MALİYETİ OLDUKÇA YÜKSEK

Cim Bom'un, Bayern Münih'in stoperi Lucas Hernandez ile ilgilendiği öne sürüldü. Ancak 27 yaşındaki oyuncunun maliyeti nedeniyle bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu bildirildi.

DEVAM EDEMEDİ, 38'DE KENARA GELDİ

YORUM YAZ