MENÜ

Galatasaray'da Sergio Oliveira'dan büyük hata! Hadziahmetovic affetmedi...

Zorlu derbide Beşiktaş 2-1 öne geçti. Sergio Oliveira'nın çevre kontrolü yapmaması, Amir Hadziahmetovic'in de ani baskısı sonrası Boşnak oyuncu bir anda topu kaptı ve karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fernando Muslera'yı avlamayı başardı.

Galatasaray'da Sergio Oliveira'dan büyük hata! Hadziahmetovic affetmedi...

Vodafone Park'ta oynanan dev mücadelede Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Lider Sarı-Kırmızılılar zorlu deplasmanda 20. dakikada Mauro Icardi ile öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı. 35'te Romain Saiss sahneye çıktı skora dengeyi getirdi, takımları soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gönderdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Sergio Oliveiradan büyük hata Hadziahmetovic affetmedi...

Aboubakar'la art arda kaçtı

İkinci yarıya Kara Kartal hızlı başladı. Vincent Aboubakar'la art arda pozisyonlardan faydalanamayan Siyah-Beyazlılar 58. dakikada Amir Hadziahmetovic'le öne geçti. Gol öncesinde Sergio Oliveira'nın büyük hatası ise dikkat çekti. Muslera'nın pasında kendi ceza yayı üzerinin oralarda topa sahip olan Portekizli iyi bir çevre kontrolü yapmayınca Hadziahmetovic'in ani ve sert baskısına maruz kalarak topu kaybetti.

Galatasarayda Sergio Oliveiradan büyük hata Hadziahmetovic affetmedi...

Boşnak futbolcu da bu hatayı iyi değerlendirdi, bir anda karşı karşıya kaldığı kaleci Fernando Muslera'yı mağlup etti ve Beşiktaş'ı derbide 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

YORUM YAZ