MENÜ

Galatasaray'da Serge Aurier İstanbul'a geldi! Bireysel olarak çalıştı...

Sacha Boey'in satılması sonrasında imza attırılan Serge Aurier, Fİldişi Sahili'yle Afrika Uluslar Kupası'nda olduğu için takıma katılamamıştı. Ülkesinin kupayı kazanması sonrasında yıldız oyuncu bugün İstanbul'a geldi. 31 yaşındaki futbolcu bugün bireysel olarak salonda çalıştı.

Galatasaray'da Serge Aurier İstanbul'a geldi! Bireysel olarak çalıştı...

Sağ beki Sacha Boey’i 30+5 milyon Euro'ya Bayern Münih’e satarak Türk futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştiren Sarı-Kırmızılı ekip oyuncu arayışına başlamıştı. Cim Bom'un sağ bekteki önceliği Rennes’in genç yeteneği Assignon'du. Ancak Fransız futbolcu, Burnley'e kiralandı. 21 yaşındaki futbolcunun, İngiltere'ye transferi sonrasında Galatasaray da büyük bir ters köşe yapmıştı.

Haberin Devamı

6 aylık sözleşme imzalandı

Kariyerinde daha önce PSG ve Tottenham gibi kulüplerde görev yapan Serge Aurier'ı kadrosuna katmıştı. Galatasaray ile Aurier arasında 6 aylık sözleşme imzalandı. Fildişi Sahili Milli Takımı Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan tecrübeli sağ bek için kulübü Nottingham Forest'a bonservis bedeli ödenmemişti.

Takım arkadaşlarıyla tanışacak

Afrika Kupası'nı kazanarak büyük bir başarı elde eden 31 yaşındaki sağ bek, bugün İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncu, bugün takım arkadaşlarıyla tanıştı ve akşam yapılan idmanda takımla çalışmadı fakat salonda bireysel idmanlarına devam etti. Aurier'in Sparta Prag maçının kadrosunda da yer alacağı belirtildi.

'GİDİN, GALATASARAY'A SORUN!'

Galatasarayda Serge Aurier İstanbula geldi Bireysel olarak çalıştı...

YORUM YAZ