MENÜ

Galatasaray'da savunma çöktü: Üç yıldız isim antrenmana çıkmadı

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Beşiktaş'ı mağlup eden Galatasaray'da iki günlük izin sona erdi. Sarı - kırmızılılarda Ziyech ve Zaha takıma geri dönerken, üç yıldız oyuncu antrenmanda yer almadı. İşte detaylar...

Galatasaray'da savunma çöktü: Üç yıldız isim antrenmana çıkmadı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk karşılaşmanın ardından takıma iki gün izin vermişti.

Haberin Devamı

İki günlük aranın ardından sarı - kırmızılılar bugün Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Galatasaray'da Afrika Uluslar Kupası'na giden ve Fas Milli Takımı ile turnuvada yer alan Hakim Ziyech sakatlığı nedeniye takımdan uzak kalmıştı. Başarılı oyuncu bugün yapılan antrenmanda yer aldı.

Sakatlığı sebebiyle Beşiktaş maçının kadrosuna alınmayan Wilfried Zaha da bugün antrenmanda yer alacak ve son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek.

Galatasarayda savunma çöktü: Üç yıldız isim antrenmana çıkmadı

ABDÜLKERİM RİZESPOR MAÇINDA YOK

Galatasaray'da bir süredir sakatlığını tam anlamıyla atlatamayan Abdülkerim Bardakcı'nın da durumu belli oldu. Başarılı savunmacı Rizespor karşılaşmasında da takımdaki yerini alamayacak. 209 yaşındaki savunmacının üst arka adalesindeki sakatlığı devam ediyor.

Haberin Devamı
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başadı

AURIER'İN SAKATLIĞI DEVAM EDİYOR

Devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kiralanan Serge Aurier, Afrika Kupası'ndan sakat dönmüştü. Fildişi savunmacı henüz sakatlığını atlatamadı, takıma dönmek için 15-20 günlük bir sürece ihtiyacı var.

Galatasarayda savunma çöktü: Üç yıldız isim antrenmana çıkmadı

DAVINSON VE KAAN AYHAN İDMANDA YOK

Galatasaray'da derbide ilk 11'de yer alan Davinson da antrenmanda yer almadı. Yıldız oyuncunun durumu yarın belli olacak. Antrenmanda yer almayan bir diğer isimse Kaan Ayhan... Tecrübeli oyuncu kasık ağrısı nedeniyle tedavi görüyor.

YORUM YAZ